Colectiv stiintific

Dr., Iosif Niculescu, Mediplus,

Dr. Iosif Niculescu este medic specialist obstetrica-ginecologie si coordonator al Mediplus Clinic. Pune focus, in afara altor ramuri, pe gestionarea menopauzei.

Dr. Ion Codorean, Artro Sport Clinic

Dr. Ion Codorean este medic primar ortoped specializat in medicina sportiva, utilizator al tehnologiei Rigenera si fondator Artro Sport Clinic.

Andreea Rusu, Leonardo,

Psihologul si profesorul Roxana Andreea Rusu, este autoare de carti educative cu activitati pentru dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.

Mihaela Popescu este regizorul si producatorul primului documentar stiintific din Romania dedicat celulelor stem, clonarii si editarii genice prin CRISPR.

WAFAA HELMI AYESH

Dr. Wafaa Ayesh este consultant in departamentul de Protectie a Sanatatii Publice din Dubai si fost director al departamentului de Nutritie Clinica.

Dr. Felician Stancioiu

Felician Stancioiu este un medic si cercetator roman preocupat de dezvoltarea de noi tratamente folosind celule stem si alte tesuturi umane.

Prof. Dr. Raoul Saggini

Prof. Dr. Raoul Saggini este inventatorul SPAD ce adreseaza disfunctia posturala. Este specializat in ortopedie – traumatologie si in medicina sportiva.

Ovidiu Covaciu este creatorul platformei de educatie medicala “Vaccinuri si Vaccinare” si al podcastului de educatie stiintifica “Sceptici in Romania”.

Prof. univ. dr. Monica Cirstoiu, sef al sectiei obstetrica-ginecologie a SUUB si co-fondator al clinicii pluridisciplinare Anemona Med.

Dr. Florin Balanica

Dr. Florin Balanica, creator al #MetodaDrBalanica pentru reducerea greutatii in exces, a demonstrat pe propria piele reusita tratamentului sau.

Dr. Emel Nuraltay

Dr. Emel Nuraltay este medic specialist obstetrica-ginecologie si activeaza ca sef al sectiei de profil din cadrul Spitalului Sanador inca din momentul infiintarii acesteia.

Prof. Irinel Popescu

Profesorul Irinel Popescu, autorul primului transplant de ficat din Romania si fondatorul Centrului de Excelenta in Medicina Transplationala din cadrul Institutului Clinic Fundeni.

Elena Leica Roban

Dr. Elena Leica – Roban, unul dintre medicii specializati in microgrefarea cu ajutorul tehnologiei Rigenera, parte a echipei medicale ce a tratat primul mare ars din Romania cu celule progenitorii.

ALEX ZAMFIR

Alex Zamfir are experienta unei pleiada de canale de comunicare cu tinerii parinti: emisiune radio, site de specialitate si traininguri live.

Rascu Mihai

Dr. Rascu Mihai este Medic Primar Ortopedie Traumatologie in cadrul Centrelor Medicale Ortokinetic si Medic Coordonator al lotului Federatiei Romane de Gimnastica.

Alexandru Toma Patrascu

Alexandru Toma Patrascu, de profesie electronist, a fondat Bucharest Science Festival si este autorul cartii “Povestiri despre Epidemii si Vaccinuri” aparuta la Edit. Humanitas.

Dr. Dragos Zamfirescu

Dr. Dragos Zamfirescu este fondatorul Clinicii Zetta – chirurgie plastica si reparatorie. Doctor in Medicina, cu peste 10,000 de operatii.

Loredana Petriu

Loredana Petriu a pus bazele unor clinici de stomatologie in Constanta si in Bucuresti, oferind totodata consiliere de specialitate catre centre medicale precum Medicum si Avanta.

Ximena Reyes

Ximena Reyes abordeaza stiinta din perspectiva jurnalistului ce stie ca trebuie sa livreze informatia intr-o forma digerabila de catre publicul tinta.

Med. pr. Polixenia Iorga

Dr. Polixenia Iorga e pasionata de stiinta fiind investigator principal in studii clinice si implicata in proiecte de comunicare stiintifica.

Prof. Alexandru Mironov

Cel mai faimos jurnalist de stiinta din Romania, profesorul Alexandru Mironov este unul dintre cei mai importanti contribuitori ai platformei Doctor MiT.

Biol. Delia Hutanu

Doctor in biologie Delia Hutanu, specializata in reproducerea umana asistata, este presedinte al Asociatiei Embriologilor din Romania.

Dr. Elvira Ursatii

Medic specialist obstetrica-ginecologie cu competenta in ecografie generala, histeroscopie. Activeaza in cadrul Isis Hospital din Constanta si N’oely Medical Center.

Medic primar obstetrica-ginecologie cu competente in chirurgia ginecologica, medicina materno-fetala, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie si laparoscopie.

Dr. Mihai Albu

Medic primar chirurgie generala si chirurgia obezitatii si coordonatorul departamentului de chirurgie generala si bariatrica al spitalului Medicover.

Dr. Nicolae Poiana

Conferentiarul universitar doctor Nicolae Poiana este primul membru al Colectivului Stiintific al platformei media medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu

Medic generalist. Fondatorul bancii de celule stem Stem Sure și creatorul platformei medicale Doctor MIT.


Back