Terap. Simona Temelie

Terap. Simona Temelie

Kinetoterapeut Simona Temelie
Kinetoterapeut Simona Temelie

Simona Temelie este kinetoterapeut dedicat, terapeut Yumeiho, experimentata si aspiranta in osteopatie. De la o varsta frageda, Simona a avut un talent unic de a intelege si a empatiza cu durerile si disconforturile celorlalti. Motivata de dorinta ei innascută de a ajuta oamenii, ea a ales sa-si construiasca o cariera in domeniul medical, concentrandu-se pe ingrijiri specializate.

De opt ani, Simona se dedica asistarii femeilor insarcinate, mamelor noi in calatoria lor impreuna cu familia si tuturor celor care tintesc catre sanatate optima. Ea a recunoscut importanta de a oferi ingrijire personalizata in toate etapele transformatoare ale vietii. Atingerile blande si natura ei compasiva i-au permis sa creeze un mediu sigur si plin de ingrijire pentru toti pacientii sai.
Una dintre competentele deosebite ale Simonei este terapia Yumeiho, o abordare holistica a vindecarii si bunastarii.

Terapia Yumeiho

Yumeiho este o terapie japoneza unica, care isi propune sa restabileasca echilibrul si armonia in corp. Aceasta combina elemente de masaj, manipulare articulara si intinderi pentru a aborda dezechilibrele musculoscheletale si pentru a promova starea generala de bine.
Beneficiile terapiei Yumeiho sunt numeroase si profunde. Prin lucrul cu canalele de energie si meridianele corpului, Yumeiho ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, eliberarea tensiunii si ameliorarea durerii. Cunostiintele extinse si experiența Simonei in aceasta tehnica terapeutica ii permit sa identifice zonele specifice de disconfort si sa ofere tratamente directionate, care sprijina procesele naturale de vindecare ale corpului.

Pe langa beneficiile fizice, terapia Yumeiho are si un impact pozitiv asupra starii de bine mintale și emotionale. Multi clienti raporteaza o senzație de relaxare profunda, reducerea stresului si imbunatatirea calitatii somnului dupa sedințele cu Simona. Atingerile terapeutice pe care le oferă nu numai ca ajuta la ameliorarea disconfortului fizic, dar si promovează o stare interioară de liniste si revitalizare.

***

Din anul 2023, Simona Temelie este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

unghiile lungi, medici, psiholog Andreea Rusu,
Anterior
Unghiile lungi si medicii - care sunt riscurile?
Alexandra Moraru, Rigenera, Clinica Doctor MiT,
Urmator
Ec. Alexandra Moraru

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Terap. Simona Temelie