Ec. Alexandra Moraru

Ec. Alexandra Moraru

Alexandra Moraru, Rigenera, Clinica Doctor MiT,
Alexandra Moraru

Alexandra Roxana Moraru, absolventă a Facultății de Management Economic din cadrul Academiei de Studii Economice din București, reprezintă un pivot central în echipa din spatele platformei media medicale “Doctor MiT”. Aportul său pe planul creării de conținut și promovării platformei este de necontestat.

În calitate de formator al tehnologiei Rigenera începând din anul 2021, Alexandra Moraru are o experiență impresionantă în aplicarea acestei tehnologii în domenii precum ortopedia, dermatologia și chirurgia plastică. A avut privilegiul de a asista și coordona sute de intervenții de acest gen, interacționând zilnic cu medici și pacienți, ceea ce i-a permis să dezvolte abilități remarcabile de comunicare și organizare a procedurilor de microgrefare cu celule progenitoare, în beneficiul pacienților.

În plus, doamna Moraru a participat la traininguri internaționale, în care a aprofundat aplicarea tehnologiei Rigenera, și a contribuit la crearea de soluții pentru optimizarea calității procedurilor și reducerea duratei de timp pe care pacienții o petrec în clinică.

Ca și formator al tehnologiei Rigenera din partea Doctor MiT Center, agentul român al producătorului tehnologiei în discuție, este mereu la curent cu cele mai recente aplicații ale acestei tehnologii și participă activ la studiile de caz și cursurile de specializare lunare, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, zi de zi, Alexandra Roxana Moraru colaborează strâns cu medicii din echipa Doctor MiT, în căutarea constantă a unor soluții pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de clinică.

***

Din anul 2021, Alexandra Moraru este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Simoba Samoila, kinetoterapie, masaj,
Anterior
Terap. Simona Temelie
Dr. Ana-Maria Mihai, obstetrica ginecologie, rejuvenare vaginala,
Urmator
Dr. Ana-Maria Mihai

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Ec. Alexandra Moraru