Dr. Ardeleanu Bogdan

Dr. Ardeleanu Bogdan

Dr. Ardeleanu, Bogdan, ortoped, ortopedie, Rigenera,
Dr. Bogdan Ardeleanu | Medic specialist ortoped

Dr. Bogdan-Alin Ardeleanu a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, unde a facut rezidentiatul si a efectuat si primele sale interventii chirurgicale.

DR. BOGDAN ARDELEANU| ORTOPEDIE - TRAUMATOLOGIE

Este Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie si urmareste permanent sa isi dezvolte abilitatile profesionale, sa evolueze, sa isi deschida noi drumuri si perspective. Principalele calitati pe care le poseda sunt empatia, dorinta de a ajuta si de a gasi solutii indiferent de calibrul provocarii, alaturi de tenacitate, si, de ce nu, de simtul umorului care il ajuta sa detensioneze atmosfera atunci cand este cazul.

Dr. Ardeleanu este unul dintre cei mai experimentati medici din Romania in utilizarea tehnologiei Rigenera si are la activ cateva sute de pacienti tratati prin tehnologia de microgrefare autolog-omologa, pentru artroze ale genuchilor, soldurilor, gleznelor, umerilor, cu rezultate excelente.

De asemenea ii face o deosebita placere sa asculte pacientii cu atentie, sa ii indrume catre cea mai buna decizie medicala, in asa fel incat acestia sa fie multumiti si sa se simta intelesi. Relatia medic-pacient este extrem de valoroasa pentru doctorul Ardeleanu si, de aceea, o trateaza cu cea mai mare responsabilitate si seriozitate.

Principala sa ambitie este sa fie intr-o continua dinamica, atat din punct de vedere stiintific, teoretic, cat si practic, fiind deschis la noi oportunitati si tehnici medicale prin care sa aseze un zambet pe chipul pacientilor si al sau, deopotriva.

 ***

Din anul 2022, Dr. Ardeleanu Bogdan este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

BIOCOD, Digi World, transplant de celule stem, autism,
Anterior
ZONA DE RISC: BIOCOD #5
ecografia cu AI, Medicina pe limba ta, Kiss FM,
Urmator
Ecografia cu AI: stii cum te ajuta? | Interviurile Doctor MiT #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ardeleanu Bogdan