Dr. Oana Nistor

Dr. Oana Nistor

 Dr. Oana Nistor, ortopedie-traumatologie,
Dr. Oana Nistor

Dr. Oana Nistor este medic specialist Ortopedie si Traumatologie, a absolvit in 2018 Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii "Transilvania" din Brasov.

Printre spitalele care au contribuit la formarea sa ca medic ortoped se enumera: Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, in cea mai mare parte, dar si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov, Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, precum si un spital privat cu renume in tratarea pacientilor oncologici.

Prin practica sa clinica a acumulat o vasta experienta, atat in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul diferitelor afectiuni acute si cronice, cat si in relationarea medic-pacient.

Experienta in: chirurgia oncologica (inclusiv biopsii si radioablatii efectuate sub ghidaj imagistic - CT); tratamentul bolii artrozice, atat chirurgical cat si nechirurgical, cu predilectie la nivelul articulatiilor genunchiului si soldului; artroscopia genunchiului; tratamentul ortopedic si chirurgical al leziunilor osteo-articulare si musculo-tendinoase acute.

In urma activitatii din ultimii ani, din cadrul unitatilor medicale mentionate, a acumulat, pe langa cunostintele din sfera ortopediei, si experienta necesara in ceea ce priveste abordarea multi si interdisciplinara in tratamentul patologiilor complexe.

Principalele calitati sunt comunicarea si abordarea deschisa si empatica, personalizand astfel metodele de tratament pentru a corespunde nevoilor specifice ale fiecarui pacient.

Membra a Societatii Romane de Ortopedie si Traumatologie (SOROT), cu participare anuala la congresele si conferintele organizate de societate, dr. Oana Nistor se afla intr-un proces continuu de perfectionare profesionala, dedicandu-se imbunatatirii continue a practicii medicale prin integrarea tehnicilor inovative in ortopedie.

 ***

Din anul 2024, Dr. Oana Nistor este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

DIGIPEDIA, profiler,
Anterior
Cum te poate citi dintr-o privire profiler-ul?
Urmator
Un nou leac pentru artroza? #104

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Oana Nistor