INTREABA-MA!

Comenteaza despre “INTREABA-MA!

Trimite un comentariu
  1. Am o piatră la fiere de 2,5cm și nu aș vrea să mă operez. Am văzut un clip video pe YouTube in care se intervine endoscopic asupra pietrei. Unde se fac asemenea intervenții??? Vă rog să încercați să-mi dați un răspuns! Vă mulțumesc anticipat!

    1. Este putin probabil sa mai ramaneti insarcinata pe cale naturala. Va recomand totusi un consult ginecologic, in primul rand pentru un control, dar si pentru a afla ce optiuni aveti in acesta situatie.

  2. Ce poate fii durere din partea stanga la inchetura piciorului langa penis si o unflatura asa ca doua alune.intrebare pentru sotul meu multumesc

    1. Este posibil sa fie vorba despre un ganglion limfatic inflamat in contextul unei inflamatii sau infectii locale. Va recomand sa mergeti la un consult de boli infectioase.

  3. Bună…am 2 luni de pauza de când m-am dezvirgina și nu a fost ceva mai mult a curs puțin sânge cam 2-3 picături… Dacă acum reiau iar se poate să îmi mai curgă sânge în timpul actului ca prima oară?

    1. Da, in functie de himenul fiecarei femei, este posibil sa mai apara o sangerare (mai mica sau mai mare cantitativ) sau sa nu mai apara deloc. Nu uita ca odata cu inceperea vietii sexuale sunt necesare controale ginecologie regulate!

Trimite o intrebare sau un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *