Documentar ZONA DE RISC: Biocod

Documentar ZONA DE RISC: Biocod

Documentar, biobod, digi, world, doctor mit, bogdan ivanescu,

Primul documentar romanesc despre biotehnologie, ZONA DE RISC: BIOCOD, este prezentat de catre creatorul platformei media medicale doctor Bogdan Ivanescu in baza unei idei originale a producatorului Mihaela Popescu ce are la activ numeroase productii de stiinta si cultura precum Vocile Operei alaturi de alte creatii din sfera ZONEI DE RISC.

Episod 1: celulele stem recoltate la nastere | editarea genica.

Episod 2: biopsia lichida | CRISPR | terapia in cancer.

Episod 3: celule stem in clonare | tratament pentru alopecie si artroza.

Episod 4: o nastere insotita de recoltare de celule stem | viitorul conform ginecologului.

Filmarile pentru documentarul ZONA DE RISC: BIOCOD au inceput in anul 2021 si au fost realizate in Romania si in alte locatii europene cu ajutorul echipei de productie:

Regia / producator: Mihaela Popescu | Redactor / scenarist: Anca Gradinariu | Montaj: Bogdan Giurca | Operatori imagine: Catalin Avram, Necsulescu Gabriel, Andrei Claudiu Ristea, Dragos Stoica, Cristian Petrache la care se adauga suportul oferit de catre echipa platformei Doctor MiT si a Clinicii Doctor MiT prin managerul acesteia, Alexandra Moraru.

Multumim tuturor celor ce au sprijinit aceasta productie ce s-a intins pe durata a trei ani, 2021-2023: Stem Sure - banca de celule stem, TNT Brothers, Medicover, Pensiunea Potcoava, SetSail, Pikasea, FunDive.ro, Horse Mania, Dr. Vadim Virgolici, Dr. Felician Stancioiu, Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Radu Vladareanu, Prof. Simona Vladareanu, Dr. Elena Leica Roban, Dr. Brandusa Gheorghiu, RingStar.

Un documentar DIGI World Romania.

Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

prematuritate, neonatal, Diana Penu,
Anterior
Prematuritatea severa nu este neaparat o condamnare #1
Emisiunea radio Doctor MiT
Urmator
EMISIUNE MEDICALA RADIO: MEDICINA PE LIMBA TA!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Documentar ZONA DE RISC: Biocod