Dr. Felician Stancioiu

Dr. Felician Stancioiu

Dr. Felician Stancioiu
Dr. Felician Stancioiu

Dr. Felician Stancioiu este medic și cercetător român care studiaza și dezvoltă tratamente noi validate prin studii clinice. Absolvent Universitatea Carol Davila in 1993, stagiatura Spitalul Caritas - Bucuresti 1994, specializare sub îndrumarea profesorului Nicolae Ciobanu la Stem Cell Sciences - New York, (1995-97), și medicină internă în Brooklyn, New York (1997-’98), cercetător studii clinice la Georgetown University în Washington DC (1999-2001), Sage Memorial Hospital (2003-06), Ozone Laboratories (2007-08), și Fundatia Bio-Forum, unde își derulează activitatea profesională în prezent.

Primul studiu clinic propus și efectuat ca student sub îndrumarea profesorului Mihai Coculescu în domeniul psihoneuroendocrinologiei în 1992; ulterior a conceput și efectuat studii clinice ca Investigator Principal pentru tratamentul diabetului (screening și evaluare secretie insulina și imbunatatirea utilizarii insulinei), tratament noduli tiroidieni benigni (TiroDren), tratament post-AVC (DMSO+glutation+ascorbat+B1/B6/B12+acid alfa-lipoic+Actovegin), tratament cu celule din sânge cordon ombilical pentru tulburari de dezvoltare din spectrul autist; tratament antiviral (combinatia arginina – ascorbat); tratament articulatii inflamate (DMSO+ ascorbat +PRP/Aflutop/Actovegin), tratament cu celule stem post-AVC, status neuro-vegetativ, limfedem (celule CD271+).

A inregistrat 2 patente în SUA ( 10,912,811 și 10,543,242) pentru tratamente boli vasculare, reumatologice, neurologice.

***

Din 2021 dr. Felician Stancioiu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

DElirium tremens, adictie, dependenta,
Anterior
Afla pe loc daca ai vreo dependenta sau chiar adictie!
dispepsia, colon iritabil, gastrita,
Urmator
Solutia pentru dispepsie, colon iritabil si gastrita.

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Avatar for Monica
    Monica
    31/08/2022 at 6:11 pm — Răspunde

    Bună ziua ! Am un băiat de aproape 12 ani , diagnosticat cu un macronodul tiroidian de 4 cm , benign ( conform rezultat punctie cu ac fin ) . Ce tratament ne puteți recomanda? Poate urma tratament cu Tirodren ? Care ar fi schema de urmat ?

    • 05/09/2022 at 6:01 pm — Răspunde

      Buna ziua!

      TiroDren este un supliment care se poate administra sub forma de cura de 6 saptamani, cate 1cp x 2 pe zi (daca minorul are mai mult de 45 kg), cu posibilitate de reluare a curei dupa o pauza de 10 zile.
      Altfel, reevaluarea endocrinologica insotita de ecografia de parti moi la fiecare 6 luni, este esentiala in urmarirea evolutiei nodulului, in paralel cu evolutia adolescentului.

      Multa sanatate!

  2. Avatar for Catalina
    Catalina
    30/10/2021 at 10:12 am — Răspunde

    Buna ziua, sunt mama unui baiat de 12 ani duagnosticat recent cu Asperger si ADHD. Se poate face tratament cu celule stem la varsta lui, sau este tardiv? Mentionez ca avem celule stem la Cord Blood Center. Va multumesc!

    • 03/11/2021 at 11:47 pm — Răspunde

      Din pacate cel mic nu corespunde criteriilor de includere insa va rog sa completati formularul de aici https://www.doctormit.ro/tratamentul-autismului-cu-celule-stem/ si veti primi un raspuns.


Back
SHARE

Dr. Felician Stancioiu