ZONA DE RISC: BIOCOD #5

ZONA DE RISC: BIOCOD #5

BIOCOD, Digi World, transplant de celule stem, autism,

ZONA DE RISC: BIOCOD - Partea 5

Afla in acest episod care sunt rezultatele transplantului de celule stem la copiii cu autism.

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: ZONA DE RISC, BIOCOD, autism, celule stem, DIGI World, Doctor MiT, -

In acest episod suntem martorii rezultatului transplanturilor de celule stem recoltate la nastere realizate in Romania. Aflam cum se simteau copiii inainte de perfuzarea concentratului celular din sangele cordonului ombilical si ce parere au parintii despre faptul ca au facut efortul financiar de a recolta si stoca materialul biologic al copilului la nastere.

BIOCOD este un material documentar ce arata in mod obiectiv daca merita sa recoltezi celule stem la nastere sau nu. In plus, suntem martorii acestor tratamente si in boli neurologice realizate in Romania.

Echipa de productie: Regia / producator: Mihaela Popescu Redactor / scenarist: Anca Gradinariu Montaj: Bogdan Giurca Operatori imagine: Catalin Avram, Necsulescu Gabriel, Andrei Claudiu Ristea, Dragos Stoica, Cristian Petrache

Un material realizat cu sprijinul DIGI World Romania.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Stii care e rezolutia de Anul Nou pe care nu ai luat-o? #73
Dr. Ardeleanu Bogdan, ortoped, ortopedie, Rigenera,
Urmator
Dr. Ardeleanu Bogdan

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

ZONA DE RISC: BIOCOD #5