Tehnologia Rigenera

Tehnologia Rigenera

Rigenera este o tehnologie de microgrefare ce permite izolarea de celule progenitorii, un fel de celule tinere dar specializate. Astfel acestea se pot transforma fie in ele insele fie se pot matura insa doar pe verticala, cum se spune in medicina, adica nu pot deveni altceva decat tipul de celula care i-a fost harazit sa fie.

Aceasta pune in bratele medicilor o unealta fenomenala: o celula care se poate inmulti atat cat este nevoie iar la momentul la care tesutul se declara multumit cu dezvoltarea potentialului regenerativ, aceasta celula incepe sa se matureze astfel incat se obtine regenerare si nu reparare ori doar cicatrizare.

Utilizarea celulelor progenitorii, in orice tip de aplicatie, este exceptionala deoarece (1) ofera garantia medicului asupra directiei in care se dezvolta microgrefele trasplantate si (2) de principiu zonele donoare ale corpului uman sunt absolut suficiente pentru a ne trata orice suprafata, oricat de mare.

Aceste celule se obtin prin recoltarea sub anestezie locala a unei cantitati extrem de mici de tesut (pana la 5% din suprafata de tratat) ce va fi dezagregat mecanic, fara interventia vreunei enzime. Aceasta face ca reusita in grefare sa fie de peste 90%. Livrarea concentratului de microgrefe este un fel de transplant autolo-omolog adica de la mine pentru mine si tip de tesut identic sau similar.

Toata interventia are loc in mai putin de o ora, este nedureroasa si nu trebuie repetata spre deosebire de alte solutii din industria medicala.

Reusita in tratament, ca este vorba de imbunatatirea cosmetica ori de vindecarea unei afectiuni grave, se situeaza intre 70% si 98,5%,  din experienta pe care o avem in utilizarea tehnologiei Rigenera inca din anul 2018 cand a fost lansata in Romania.

Deoarece Rigenera este o tehnologie de izolare si concentrare de microgrefe de celule progenitorii, este decizia medicului dumneavoastra curant legat de aria din care va obtine celulele progenitorii respectiv de afectiunea sau de indicatia pentru care va folosi celulele astfel obtinute.

Microgrefarea, in functie de tesutul care a fost dezagregat, este solutia folosita de medicina regenerativa pentru abordarea diverselor afectiuni precum: artroza, arsuri, escare, picior diabetic, vitiligo, lichen plan, aditie de os in stomatologie dar si in scop cosmetic sau regenerativ precum in rejuvenarea vaginala sau in tratamentul vergeturilor ori al cicatricilor.

Este in egala masura folosit in medicina umana si in cea veterinara deoarece principiile stiintifice se pastreaza fiind vorba de aceeasi clasa, Mammalia.

Rigenera, celule progenitorii,
Dispozitive Rigeneracon de diferite dimensiuni si indicatii folosite pentru dezagregarea de tesuturi si concentrarea de microgrefe

ARII TERAPEUTICE

ARTROZA
ARTROZA

Rigenera, celule progenitorii,
ALOPECIE

REJUVENARE VAGINALA

Rigenera
PICIOR DIABETIC

VITILIGO

ARSURI

 • ACCESATI ARIA DE INTERES PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE CUM VA POATE AJUTA TEHNOLOGIA RIGENERA

 

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

anticorpii monoclonali, cancer, CCR,
Anterior
Cancer invins 100% - afla ce urmeaza!
chirurgia laparoscopica, Silviu Istoc, laparoscopie,
Urmator
Cum se scoate o tumora gigant prin laparoscopie #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for Gheorghe
  Gheorghe
  24/10/2022 at 3:36 pm — Răspunde

  Buna ziua .Asi dorii sa va intreb daca aceasta metoda ar ajuta in cazul sotiei care a avut 3 A.V.C -uri in 2020,2021,si 2022 ,acum are stimulator cardiac implantat si acuza dureri mari de solduri si capatul coloanei in zona lombara ,permitandui sa se ridice din pat foarte greu . Multumesc mult.

  • 26/10/2022 at 10:01 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Ce alte diagnostice asociate are sotia? Daca se ia in calcul o artroza de grad IV, nu este o solutie pt dansa. Altfel, daca aveti investigatii in acest sens, puteti primi mai multe informatii si o eventuala programare la acest nr de telefon: 0374427747.

   Ganduri bune!

 2. Avatar for Emanuel
  Emanuel
  17/09/2022 at 9:40 am — Răspunde

  Buna ziua, tehnologia Rigenera este eficienta in cazul condropatiei genunchiului (condropatie grad IV)? Multumesc.

 3. Avatar for Ecaterina
  Ecaterina
  01/08/2022 at 1:45 pm — Răspunde

  Buna ziua! Am coxaartroza gradul 2,spunezi mi va rog, unde se adresez, ma intereseaza tehnologie riginera! Mersi mult!

  • 29/08/2022 at 6:53 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Va puteti programa la acest nr de telefon:
   0374427747

   Va astept!


Back
SHARE

Tehnologia Rigenera