Primul tratament din Romania cu celule stem adulte!

Primul tratament din Romania cu celule stem adulte!

ALOPECIE? ARTROZA? CICATRICE? ARSURI?

PRIMUL TRATAMENT CU MICROGREFE SPECIALIZATE DIN ROMANIA POATE FI RASPUNSUL!

* * * * *

INFORMATII / PROGRAMARI LA 0374 42 77 47

Luni-Vineri de la 09:00 – 18:00 

* * * * *

RIGENERA

Romania nu are un istoric fericit din perspectiva pacientilor cu arsuri iar din perspectiva artrozei, studiile arata ca mai mult de jumatate din cei ce se afla in ultimul an de activitate profesionala respectiv inaintea pensionarii, dezvolta un grad de artroza.

RIGENERAIntre toti acestia sunt persoanele ce sufera interventii chirurgicale, voite precum in augmentarea mamara sau in abdominoplastie, ori nevoite precum in cezariene sau orice alt tip de chirurgie pentru salvarea vietii.

Si, desi poate parea frivol, o mare masa de persoane ce ar putea beneficia de acest tratament de ultima ora sunt cei ce se plang de vergeturi, de pierderea parului ori sportivii cu tendinite ce cauta, nu o salvare a vietii, ci a carierei.

Daca ne-am uita la repartitia pe sexe sau varsta am realiza ca indicatia acestei terapii este indiferenta din perspectiva acestor criterii. Aceasta inseamna ca, in masura in care isi permite, orice roman poate apela la acest tratament.

 

DESPRE CE ESTE VORBA?

Vorbim despre tratamentul cu microgrefe specializate bogate in celule stem adulte, diferite de celulele stem tinere recoltate la nastere. Acelea sunt un tip de celule ce salveaza viata celor cu ce sufera de boli cu potential letal  leucemii, limfoame ori a celor care sufera de tumori solide precum retinoblastoamele ori neuroblastoamele.

Insa, indiferent de varsta ori tipul de celula, recoltarea si utilizarea ambelor tipuri de celule stem, tinere + adulte, sunt oferite romanilor, in premiera absoluta, de catre Stem Sure – banca engleza de celule stem, prima companie vestica de profil ce a venit in Romania si care a adus ca inovatii primul recipient bi-compartimentat asimetric, prima asigurare pentru terapii medicale cu celule stem, primul proiect CSR al unei companii de profil din Romania sau care se mandreste cu acreditarea simultana JACIE si AABB a bancii pe care o reprezinta.

 

Logo Rigenera png

 

RIGENERA, la data lansarii sale in Romania, este singurul tratament cu celule stem specializate indicat intr-o gama larga de afectiuni:

 – arsuri  – escare    –   cicatrici   –   alopecie   –    picior diabetic  –   tendinite   –    artroze –  necroze – 

 

APLICATII MILITARE IN BENEFICIU CIVIL

Tratament aprobat la nivelul Uniunii Europene deci purtand marcaj CE, RIGENERA se bazeaza pe stiinta din spatele unui proiect initiat de catre NATO – Science for Peace and Security Programme care urmareste vindecarea rapida a plagilor determinate de arsuri termice sau chimice precum cele din teatrul de razboi sau in urma calamitatilor naturale.

Aceasta, nu-i asa, ne aminteste de inventiile ce au trecut din regim militar in cel civil precum ABS sau GPS ca sa amintesc doar doua dintre cele pe care le folosim zi de zi.

 

CE ESTE SPECIAL LA RIGENERA?

RIGENERA democratizeaza tratamentul cu microgrefe si il face accesibil!

Pana acum, singura solutie pentru separarea celulelor stem era cea enzimatica care comporta doua dezavantaje:

 1. putea crea “impotenta functionala” a unui procent din celulele stem prin simpla denudare enzimatica a matrix-ului celular ce contine atat receptori cat si integrinele ce reprezinta “vocea” celulelor stem prin care acestea comunica cu restul celulelor din tesutul in care au fost transplantate.
 2. era mai costisitoare, putand ridica costul tratamentului la zeci de mii de Euro.

 

CRITERIU INOVATOR DE SEPARARE

RIGENERA

RIGENERA se bazeaza pe un alt criteriu de separare al celulelor stem fata de celulele adulte si anume pe criteriul DIMENSIUNE!

In loc sa aleaga separarea pe baza receptorilor celulari, RIGENERA alege o cale inaccesibila pana acum: izolarea celulelor stem pe baza dimensiunii acestora tinand cont ca, in general, celulele stem sunt de pana la 3 ori mai mici decat celulele adulte ce iau nastere din ele.

* * * * *

INFORMATII / PROGRAMARI LA 0374 42 77 47

* * * * *

Iar ideea de baza este genial de simpla: se “filtreaza” celulele cu o dimensiune de 50 de microni, ce prezinta un matrix de 10-20 de microni printr-un orificiu de 80 de microni.

RigeneraconsMetoda RIGENERA se realizeaza cu ajutorul a doua dispozitive: masinaria de dezagrare celulara si RIGENERACONS, dispozitivele in care se plaseaza tesutul uman din care se extrag celulele stem. Tesutul uman in discutie este o grefa de piele de pana la 20 de ori mai mica decat clasica grefa avand zona de recoltare invizibila in final, pentru tratamentul cicatricilor sau o zona de cartilaj auricular de 3 mm2 pentru tratamentul gonartrozei, de exemplu. Toate aceste recoltari necesita o simpla anestezie locala deci limitarile din perspectiva anestezica sunt extraordinar de mici.

RigeneraconsDispozitivele RIGENERACONS sunt constituite dintr-o placa circulara cu aproximativ 100 de orificii hexagonale delimitate de cate 6 lame ce taie legaturile intercelulare si nu celulele in sine. Astfel, prin orificiul de 80 de microni “cad” doar celule stem si resturi tisulare nerelevante pe cand, in afara acestora, se vor regasi celule adulte de care vrem sa scapam.

Medicul extrage 1,5 ml, 3 ml sau 16 ml de concentrat de celule stem, depinde de ce tip de RIGENERACONS folosim, pe care apoi il administreaza fie la nivelul plagii fie al articulatiei, in functie de patologia adresata.

Astfel, pentru:

 – arsuri  – escare    –   cicatrici   –   alopecie   –    picior diabetic  –   tendinite   –    artroze –  necroze – 

 

poti beneficia de cel mai avansat tratament cu celule stem specializate, accesibil in Romania din luna decembrie 2018 la preturi incepand de la 1,500 de Euro pentru un tratament complet in functie de dimensiunea plagii sau de severitatea afectiunii.

 

BRIEF

 

RIGENERA este singura tehnologie la data lansarii in Romania, decembrie 2018, care prin principiul “dezagregarii celulare”, evita separarea celulara si nici nu solicita grefe mari de tesut pentru separarea celulara.

Concentratul celular obtinut se injecteaza la nivelul tesutului de reparat si, de principiu, poate fi aplicat la orice varsta deoarece RIGENERA este un transplant atat autolog cat si omolog in acelasi timp!

* * * * *

INFORMATII / PROGRAMARI LA 0374 42 77 47

* * * * *

Logo Rigenera png

Vezi aici toate autorizațiile Rigenera

Autorizatii Rigenera

 1. Certificat CE
 2. Declaratia de conformitate
 3. Certificare Rusia
 4. Certificare Japonia
 5. Deciziile ANMDM – 5359 si 5360

 

 

Anterior
Autistic child has received Roumania's first stem cells transplant
Urmator
GRIPA AVIARA: de ce e speciala?

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *

 1. vasile calenciuc
  09/01/2019 at 1:04 pm — Reply

  Acest tratament elimina protezarea? pana la ce grad se aplica si daca se face si la sold?

  • Doctor MIT
   18/01/2019 at 7:04 pm — Reply

   Sunt luati mai multi factori in discutie, fiecare persoana fiind diferita. Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 2. Gheogheorghe Genica
  30/12/2018 at 8:53 pm — Reply

  Se poate trata o gonattroza bilaterala și neuropatie diabetica?

  • Doctor MIT
   14/01/2019 at 8:15 pm — Reply

   Buna seara,
   Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 3. Daniel
  29/12/2018 at 11:20 am — Reply

  As dori sa stiu mai multe informatii, cate proceduri trebuie pt vindecare multumesc

  • Doctor MIT
   07/01/2019 at 7:14 pm — Reply

   Buna ziua,
   Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 4. […] paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ și https://www.doctormit.ro/rigenera/ […]

 5. […] Mai multe informații despre avantajele folosirii metodei RIGENERA se pot obține prin accesarea: paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ si https://www.doctormit.ro/rigenera/ […]

Back
SHARE

Primul tratament din Romania cu celule stem adulte!