SPECIALISTI IN A FI PARINTI

Ediatrics este un eveniment educational ce ofera o oportunitate unica viitorilor parinti de a descoperi cele mai noi si utile informatii despre sarcina si nu numai. Evenimentul se va desfasura online, pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi inainte), pe 9 iunie 2022 de la ora 16:00 pana la ora 18:00, si isi propune sa raspunda, cu ajutorul specialistilor, celor mai dificile intrebari si nelamuriri pe care le au parintii.

Inscrie-te completand formularul de mai jos si te tinem la curent cu detaliile evenimentului si, mai ales, poti castiga unul dintre cele 16 premii puse la bataie in timpul desfasurarii Ediatrics de catre STEMSure™, Bayer, Elcokids, Elevit România, Bepanthen, Sanosan, Chicco și Thalia.

 

 

Prenumele tau
Field is required!
Field is required!
Număr de telefon
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Adresa ta de email
Field is required!
Field is required!
Spitalul la care vei naste
Field is required!
Field is required!
Acord de prelucrare a datelor
Prin completarea câmpurilor de mai sus și respectiv prin bifarea căsuței alăturate, sunteți de acord ca Stem Sure Bio Vault S.R.L. (C.U.I. RO35987797), in calitate de partener al Doctor MiT Publications S.R.L. (C.U.I. RO22548676) si sponsor al concursului, sa folosească datele dumneavoastră de contact (telefon și e-mail) pentru a va contacta în vederea prezentării serviciilor companiei și a pachetelor noastre de recoltare a celulelor stem la naștere. Nu este obligatoriu sa fiți de acord cu aceasta activitate de prelucrare a datelor dumneavoastră, iar noi va respectam acest drept. În acest caz vom prelucra datele transmise numai pentru scopul desfășurării concursului, fără a introduce datele dumneavoastră în baza noastră de date și astfel, puteți participa în continuare la concursul organizat. Rămânem întotdeauna pentru un partener responsabil și transparent în relație cu clienții noștri și cu potențialii noștri clienți.
Field is required!
Field is required!

 

CURS AUTORIZAT DE PUERICULTURA

Timp de 2 ore, de la 16:00 la 18:00, vom trata subiecte relevante pentru noi toti, online pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi inainte) iar coordonatorul cursului de puericultura va oferi viitorilor tatici diploma care le va permite sa stea 10 zile acasa, in concediu paternal.

 

 

CUNOASTE INVITATII

Am ales pentru această editie specialisti din zone diferite:
PUERICULTURA | GINECOLOGIE | PSIHOLOGIE | NEONATOLOGIE | NUTRITIE | CELULE STEM | KINETOTERAPIE
Urmareste-i pe 9 iunie, de la ora 16:00!

 

 

elena

Creatorul platformei Doctor MiT si al programului Ediatrics, co-fondatorul primei companii vestice de celule stem din Romania – Stem Sure, redactor medical al Revistei Stiinta&Tehnica, co-autor de articole stiintifice si coordonator al primului studiu clinic din Romania prin care autismul este tratat cu ajutorul celulelor stem recoltate la nastere, clarifica urmatoarele subiecte:

Ce boli trateaza celulele stem / Cum functioneaza tratamentele cu celule stem / Care e diferenta intre transplantul de maduva si cel de celule stem recoltate la nastere / Cat costa transplantul / Unde se pot face transplanturile / Cat de comun va deveni autismul / Ce sansa de reusita are tratamentul cu celule stem in autism / Cum se face, cat dureaza, cat costa si cine se califica / Cum alegi o banca de celule stem Noile tratamente /

emel

Coordonator al cursului de puericultura a Ediatrics, moasa licentiata si asistent coordonator in cadrul Spitalului “Profesor Doctor Panait Sarbu”, vicepresedinte al Ordinului Moaselor din Romania, master in managementul sanatatii. In cadrul cursului de puericultura, ce reprezinta baza Ediatrics, preda subiectele:

Travaliul / Nasterea / Tehnici obisnuite de calmare a nou-nascutilor / Ingrijirea nou-nascutului Elibereaza diploma de concediu parental /

emel

Sefa Sectiei de Obstetrica-ginecologie din cadrul Spitalului Clinic  Sanador si contribuitor important al platformei media medicale Doctor MiT clarifica urmatoarele teme:

Cand devine nasterea naturala o cezariana / Cafeaua in sarcina / Pot calatori? / Pot pastra alaturi animalele de companie? / Cate kilograme ma pot ingrasa? / Ma pot vaccina anti COVID-19 in sarcina? /

Simona

Titular al cursurilor de neonatologie in cadrul stagiului de obstetrica-ginecologie și neonatologie – studenti an VI, UMF Carol Davila, sefa Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias si contribuitor important al platformei media medicale Doctor MiT, ne raspunde urmatoarelor intrebari:

Cand are loc intalnirea cu neonatologul?/ Cat de importanta e sectia ATI in alegerea maternitatii? / ”Minutul de aur” si “ora magica”: cat de utile sunt in realitate? /  “Nota” de la nastere: ce spune ea despre viitorul copilului? / Analize si vaccinuri in primele 28 de zile / “Clamparea tardiva” si recoltarea de celeule stem: cum se impaca?

dana

Nutritionist din cadrul Clinicii Kilostop, master in psihonutritie la Academia de Nutritie “Sanatate te iubesc”, pasionata de gravidie si copii si totodata un contribuitor important al platformei media medicale Doctor MiT, abordeaza urmatoarele teme:

Nutritia desteapta in sarcina / Nutritia in alaptare / Alcoolul si fumatul in sarcina / Dulciurile de casa / Riscul copiilor grasuti / Mituri legate de greutatea in sarcina /

Andrei

Antrenor personal, Instructor de Fitness si Formator in cadrul școlii Move On Fitness. Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori si al Facultății de Limbi si Literaturi Străine in cadru Universității București. Pasionat de Antrenamentul de Anduranta si creator al cursului Cycling and Pregnancy abordează urmatoarele teme:

Sportul in sarcina / Este femeia însărcinată “condamnata “ la o pauza de 9 luni de la viața normala? / Limitările unei vieți active in timpul sarcinii / Program de antrenament pentru femei însărcinate /

decor1

Director marketing si Comunicare Chicco Romania. Promotor al conceptului de co-sleeping si al sigurantei copilului in masina. Coordonator Scoala Parintilor Chicco. Formator de profesie

bogdan

Psiholog clinician Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie ,,Prof. dr. Panait Sirbu”, Bucuresti, ce ajuta viitorii parinti sa stapaneasca cele mai importante si mai delicate notiuni:

Psiho-emotia sarcinii, nasterii si postpartum / Ce se schimba in sarcina / Impactul sarcinii in cuplu / Dragostea materna versus instinctul matern / Baby blues / Rolul tatalui si provocarile sale /

decor2

 

 

 

 


Back