Ediatrics,editia 3,III,puericultura

 

SPECIALIȘTI ÎN A FI PĂRINȚI

Ediatrics este un eveniment educațional ce oferă o oportunitate unică viitorilor părinți de a descoperi cele mai noi și utile informații despre sarcină și nu numai. Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi înainte), pe 9 iunie 2022 de la ora 16:00 până la ora 18:00, și își propune să răspundă, cu ajutorul specialiștilor, celor mai dificile întrebări și nelămuriri pe care le au părinții.
-
Inscrie-te completand formularul de mai jos si te tinem la curent cu detaliile evenimentului si, mai ales, poti castiga unul dintre cele 16 premii puse la bataie in timpul desfasurarii Ediatrics de catre STEMSure™, Bayer, Elcokids, Elevit România, Bepanthen, Sanosan, Chicco și Thalia.

 

 

Prenumele tau
Field is required!
Field is required!
Număr de telefon
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Adresa ta de email
Field is required!
Field is required!
Spitalul la care vei naste
Field is required!
Field is required!
Acord de prelucrare a datelor
Prin completarea câmpurilor de mai sus și respectiv prin bifarea căsuței alăturate, sunteți de acord ca Stem Sure Bio Vault S.R.L. (C.U.I. RO35987797), in calitate de partener al Doctor MiT Publications S.R.L. (C.U.I. RO22548676) si sponsor al concursului, sa folosească datele dumneavoastră de contact (telefon și e-mail) pentru a va contacta în vederea prezentării serviciilor companiei și a pachetelor noastre de recoltare a celulelor stem la naștere. Nu este obligatoriu sa fiți de acord cu aceasta activitate de prelucrare a datelor dumneavoastră, iar noi va respectam acest drept. În acest caz vom prelucra datele transmise numai pentru scopul desfășurării concursului, fără a introduce datele dumneavoastră în baza noastră de date și astfel, puteți participa în continuare la concursul organizat. Rămânem întotdeauna pentru un partener responsabil și transparent în relație cu clienții noștri și cu potențialii noștri clienți.
Field is required!
Field is required!

 

CURS AUTORIZAT DE PUERICULTURĂ

Timp de 2 ore, de la 16:00 la 18:00, vom trata subiecte relevante pentru noi toți, online pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi înainte) iar coordonatorul cursului de puericultură va oferi viitorilor tătici diploma care le va permite să stea 10 zile acasă, în concediu paternal.

 

 

CUNOAȘTE INVITAȚII

Am ales pentru această ediție specialiști din zone diferite:
PUERICULTURĂ | GINECOLOGIE | PSIHOLOGIE | NEONATOLOGIE | NUTRIȚIE | CELULE STEM | KINETOTERAPIE
Urmărește-i pe 9 iunie, de la ora 16:00!

 

 

elena

Creatorul platformei Doctor MiT și al programului Ediatrics, co-fondatorul primei companii vestice de celule stem din România – Stem Sure, redactor medical al Revistei Știință&Tehnică, co-autor de articole științifice și coordonator al primului studiu clinic din România prin care autismul este tratat cu ajutorul celulelor stem recoltate la naștere, clarifica următoarele subiecte:

Ce boli tratează celulele stem / Cum funcționează tratamentele cu celule stem / Care e diferența între transplantul de măduvă și cel de celule stem recoltate la naștere / Cât costă transplantul / Unde se pot face transplanturile / Cât de comun va deveni autismul / Ce șansă de reușită are tratamentul cu celule stem în autism / Cum se face, cât durează, cât costă și cine se califică / Cum alegi o bancă de celule stem / Noile tratamente 

emel

Coordonator al cursului de puericultură a Ediatrics, moașă licențiată și asistent coordonator în cadrul Spitalului “Profesor Doctor Panait Sârbu”, vicepreședinte al Ordinului Moașelor din România, master în managementul sănătății. În cadrul cursului de puericultură, ce reprezintă baza Ediatrics, predă subiectele:

Travaliul / Nașterea / Tehnici obișnuite de calmare a nou-născuților / Îngrijirea nou-născutului / Eliberează diplomă de concediu parental /

emel

Șefa Secției de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic  Sanador și contribuitor important al platformei media medicale Doctor MiT clarifică următoarele teme:

Când devine nașterea naturală o cezariană / Cafeaua în sarcină / Pot călători? / Pot păstra alături animalele de companie? / Câte kilograme mă pot îngrașă? / Mă pot vaccina anti COVID-19 în sarcina? /

Simona

Titular al cursurilor de neonatologie în cadrul stagiului de obstetrică-ginecologie și neonatologie – studenți an VI, UMF Carol Davila, șefa Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias, ne răspunde următoarelor întrebări:

Când are loc întâlnirea cu neonatologul?/ Cât de importantă e secția ATI în alegerea maternității? / ”Minutul de aur” și “ora magică”: cât de utile sunt în realitate? /  “Nota” de la naștere: ce spune ea despre viitorul copilului? / Analize și vaccinuri în primele 28 de zile / “Clamparea tardivă” și recoltarea de celule stem: cum se împacă?

dana

Nutriționist din cadrul Clinicii Kilostop, master în psihonutriție la Academia de Nutriție “Sănătate te iubesc”, pasionată de gravidie și copii, abordează următoarele teme:

Nutriția deșteaptă în sarcină / Nutriția în alăptare / Alcoolul și fumatul în sarcină / Dulciurile de casă / Riscul copiilor grăsuți / Mituri legate de greutatea în sarcină

Andrei

Antrenor personal, Instructor de Fitness și Formator în cadrul școlii Move On Fitness. Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori și al Facultății de Limbi și Literaturi Străine în cadrul Universității București. Pasionat de Antrenamentul de Anduranță și creator al cursului "Cycling and Pregnancy" abordează următoarele teme:

Sportul în sarcină / Este femeia însărcinată “condamnată “ la o pauză de 9 luni de la viața normală? / Limitările unei vieți active în timpul sarcinii / Program de antrenament pentru femei însărcinate

decor1

 

bogdan

Director marketing și Comunicare Chicco România. Promotor al conceptului de co-sleeping și al siguranței copilului în mașină. Coordonator Școala Părinților Chicco. Formator de profesie, clarifică următoarele subiecte:

Comportamentul mamei și al copilului în timpul somnului / Este bine să dormi cu bebelușul / Va refuza să doarmă singur atunci când va crește / Cum mă pot odihni și supraveghea copilul în același timp / Mituri despre co-sleeping

decor2

 

 

 

 


Back