ZONA DE RISC: BIOCOD #4

ZONA DE RISC: BIOCOD #4

BIOCOD, CRISPR, celule stem,

ZONA DE RISC: BIOCOD - Partea 4

Aflam de la BIOCOD de ce boli ne poate feri CRISPR, de ce i s-a dat Premiul Nobel, si vedem o nastere cu recoltare de celule stem.

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: ZONA DE RISC, BIOCOD, CRISPR, celule stem, DIGI World, Doctor MiT, -

In acest episod aflam de ce CRISPR ne poate feri de boli in viitor, de ce s-a dat Premiul Nobel pentru aceasta si vedem o nastere insotita de recoltare de celule stem hematopoietice si mezenchimale. Plus ca ginecologii si neonatologii ne spun ce s-a descoperit in Romania despre celulele stem tinere!

Echipa de productie: Regia / producator: Mihaela Popescu Redactor / scenarist: Anca Gradinariu Montaj: Bogdan Giurca Operatori imagine: Catalin Avram, Necsulescu Gabriel, Andrei Claudiu Ristea, Dragos Stoica, Cristian Petrache

Un material realizat cu sprijinul DIGI World Romania.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

VINNO, ecograf cu AI, diagnosticare imagistica,
Anterior
Ecografia cu Inteligenta Artificiala - VINNO cu A.I.
ecograf cu AI, Vinno, ecografie cu inteligenta artificiala,
Urmator
Inteligenta artificiala: ecograful VINNO! Interviurile Doctor MiT #3

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

ZONA DE RISC: BIOCOD #4