Ecografia cu Inteligenta Artificiala - VINNO cu A.I.

Ecografia cu Inteligenta Artificiala - VINNO cu A.I.

Ecografia cu Inteligenta Artificiala - noul standard in diagnosticarea imagistica | VINNO

Intr-o lume in continua evolutie tehnologica, domeniul medical nu face exceptie. Inovatiile aduse aparaturilor medicale transforma modul in care sunt efectuate diagnosticarile patologiilor, sporind eficienta si precizia interventiilor medicale. Un astfel de exemplu este ecograful premium VINNO Ultimus 9E, fratele mai mare al ecografului VINNO G65 gasit in Clinica Doctor MiT, care integreaza tehnologii de ultima generatie, oferind imagini ecografice excelente si astfel facilitand accesul pacientilor la tratamente corespunzatoare.

VINNO, ecografie, inteligenta artificiala,

 

VAID: VINNO ARTIFICIAL INTELLIGENCE DETECTION

Reprezentand varful inovatiei in ultrasonografia dezvoltata de Vinno, ecograful VINNO Ultimus 9E este pregatit sa furnizeze informatie ultrasonografica pretioasa domeniului medical.

Cu inteligenta sa artificiala integrata in sistemul de operare, acesta va poate sugera patologii in functie de specialitatea medicala precum pentru pentru ficat, tiroida, san ori obstetrica.

Diagnosticare imagistica, VINNO, ecograf, AI,

Functia VAID (Vinno Artificial Intelligence Detection) este un modul software de inteligenta artificiala, creat de producatorii ecografelor Vinno, pe o baza foarte mare de date ale unor pacienti cu patologii la nivelul sanului, tiroidei sau ficatului, capabil sa detecteze leziunile, se le evalueze si sa le incadreze intr-un scor standardizat medical.

Functia este disponibila optional pe ecografele Vinno, ajutand specialistii in identificarea leziunilor extrem de mici, care uneori scapa ochiului uman. De asemenea, incadrarea in scorul standardizat (BI-RADS, TI-RADS) ajuta medicul sa stabileasca mai usor urmatorii pasi in investigarea leziunilor si scurteaza timpul de scanare ecografica.

Utilizarea functiei este extrem de simpla, prin activarea acesteia din panoul tactil si inceperea scanarii regiunii anatomice de interes. In timp real, aparatul va identifica leziunile in cadrane colorate in functie de gravitatea patologiei si va afisa scorul BI-RADS/TI-RADS si detalii privind leziunea (forma, masuratori etc). Bucla video se poate salva in arhiva si reveni pe ea, ori de cate ori este nevoie, iar functia VAID va evidentia leziunile.

VINNO, diagnosticare inteligenta, Numeris Medical, ecografie cu AI,

Inteligenta artificiala creste semnificativ acuratetea diagnosticelor, aducand o noua perspectiva in practica medicala si maximizand sansele pacientilor la o viata perfecta!

***

DESPRE IMPORTATORUL ECOGRAFELOR VINNO - NUMERIS MEDICAL

Aparatura distribuita de Numeris Medical, companie specializata in importul si distributia de echipamente de imagistica medicala, nu face excepție de la a aduce dispozitive inovatoare si actuale pe piața românească.

Cu o echipa dedicata, Numeris Medical cauta sa ofere sistemului romanesc de sanatate, dispozitive medicale de inalta calitate si fiabilitate, la preturi competitive. Echipa de reprezentanti este disponibila la nivel national, oferind consultanta personalizata medicilor si managerilor achizitori, pentru a ajuta in alegerea echipamentului adaptat la nevoile clinice si posibilitatile financiare ale acestora. In acest demers, compania permite testarea sistemelor ecografice Vinno inainte de achizitie, fie la sediul propriu, fie la clinica clientului.

VINNO, Numeris Medical,

Serviciile complete includ livrarea, instalarea si training-ul specializat pentru utilizarea corecta a echipamentelor. Oferind o garantie de 24 de luni si interventii rapide in cazul defectiunilor, Numeris Medical ofera si servicii de mentenanta post-garantie, asigurand functionarea optima pe termen lung a echipamentelor.

Compania participa la marile evenimente internationale de profil pentru a fi mereu la curent cu inovatiile tehnologice din sectorul aparaturii de uz medical, adaugand portofoliului de ecografe si solutii avansate de telemedicina, prin intermediul platformei FlyinSono, dezvoltata de Vinno.

Prin angajamentul constant de a aduce tehnologii de varf si de a oferi servicii integrate, Numeris Medical contribuie activ la imbunatatirea sistemului de sanatate din Romania, fiind un partener de incredere pentru profesionistii din domeniul medical.

***

Doctor MiT Clinic BioBank

Daca vrei sa beneficiezi de o ecografie cu AI, vino in CLINICA DOCTOR MIT la ecograful VINNO!

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Ce sa intelegem din modul in care tusim? #66
BIOCOD, CRISPR, celule stem,
Urmator
ZONA DE RISC: BIOCOD #4

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Ecografia cu Inteligenta Artificiala - VINNO cu A.I.