Authentic Jerseys
Dr. Bogdan Ivanescu - Doctor MIT

Dr. Bogdan Ivanescu

Dr. Bogdan Ivanescu

Te-ai saturat de credintele medievale, de leacurile babesti, de detoxifierile prezentate de catre vedete si de regimurile de slabit care te lasa mai gras decat inainte?

Atunci vino sa aflam impreuna care este adevarul din spatele miturilor si a tratamentelor minune. Afla ce iti face bine si de ce trebuie sa te feresti!

Daca, pe vremuri, un iepure iti taia calea, stiai ca te afli in mare primejdie si la fel de bine, astazi, stim ca trebuie sa bei minimum doi litri de apa pe zi pentru a-ti pastra sanatatea.

Care este adevarul? Cum au luat nastere aceste credinte? In ce fel ne influenteaza viata?

Dr. Bogdan Ivanescu - Doctor MITPentru a raspunde tuturor acestor intrebari, disec fiecare mit aducand in fata ta toate argumentele medicale pro si contra. In timpul emisiunii, ai sansa de a alege raspunsurile corecte si astfel, impreuna, decidem daca mitul aflat pe masa de operatie este adevarat sau fals.

Pasiunea mea pentru investigarea acestor limitari sau generalizari consemnate in folclorul popular si urban s-a nascut in copilarie, odata cu atentionarile de genul “nu pune mana ca…” sau “nu face asta pentru ca…” carora nu le gaseam ratiunea. Iar acum am sansa de a pune aceasta pasiune in slujba ta, cercetand, intreband si  analizand pentru a afla, in final, daca miturile sunt valide sau nu.

In afara acestei pasiuni ma preocupa viitorul. Si, pentru ca totul este degeaba daca acest viitor nu este sanatos, plantez copaci. Cate un copac pentru fiecare copil caruia parintii au ales sa ii recolteze celule stem la nastere si sa le stocheze, undeva, intr-o tara din nord.

Si pentru ca educarea tineretului este parte importanta a viitorului mi-am gasit timp, in ultimii ani, sa ma intalnesc cu studentii medicinisti ca sa le sprijin spiritul nelinistii intelectuale pe care il au prin impartasirea experientelor mele, prin acordarea de premii pentru performanta sau pur si simplu prin suport material pentru desfasurarea evenimentelor medicale pe care le organizeaza.

Am o mare incredere in conceptul de “Responsabilitate Sociala” pe care l-am invatat, in ani, ca parte a unei multinationale din domeniul farmaceutic si pe care ulterior l-am aplicat companiilor medicale clinice, spitalicesti si biotehnologice pe care le-am condus sau in al caror management sunt implicat.

De aceea sunt bucuros ca, prin “Doctor MIT”, sa pun la dispozitia celor din jurul meu rezultatele pasiunii ce ma anima si astfel sa construim o societate cu un prezent si un viitor mai sanatos!

Al tau,

Dr. Bogdan Ivanescu

 

Repere in activitatea mea profesionala:

Anterior
Tipurile de diabet si aparitia lor
Urmator
Ce contin anticonceptionalele?

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *

 1. Avatar
  Florin
  02/02/2021 at 6:34 pm — Reply

  Buna seara ! Când stau in picioare apare sub testiculul stâng o umflatura tare , in spatele testiculului acea umflatura despre care v-am spus acum câteva zile în urmă a mai scăzut .
  Menționez că testiculul stâng este puțin mai mic decât cel drept . Ce pot avea? Nu mai simt durere .

  • Doctor MIT
   04/02/2021 at 12:04 pm — Reply

   Ideea de hernie ramane si la fel si recomandarea DE A VEDEA UN MEDIC!

 2. Avatar
  Adrian
  16/01/2021 at 12:14 pm — Reply

  Felicitări pentru emisiunea DIGIPEDIA, realizată pe tematica realizării vaccinurilor clasice și noi. Informația a fost prezentată structurat și la un nivel relativ accesibil. Subiectul m-a captivat la fel de mult ca un documentar prezentat de Sir David Attenborough. Bioinformatica va schimba omenirea, în bine sau rău, depinde de inteligența și lăcomia noastră. Continuați, domnul Mironov este o gazdă potrivită.

  • Doctor MIT
   16/01/2021 at 1:10 pm — Reply

   Va multumesc mult pentru aprecierea dumneavoastra iar asocierea numelui meu cu cel al marelui naturalist, cu care am avut norocul sa schimb cateva cuvinte, ma onoreaza profund!
   Intr-adevar, atat orientarea statiei TV spre stiinta cat si gazduirea emisiunii de catre domnul profesor Mironov, incurajeaza impartasirea cunostintelor.
   Legat de viitor, de inteligenta ori lacomie, urmariti urmatoarea emisiune pe care am realizat-o impreuna cu domnul profesor. Atinge chiar aceste subiecte.Authentic Jerseys
Back
SHARE

Dr. Bogdan Ivanescu