Prof. Univ. Dr. Radu Vladareanu

Prof. Univ. Dr. Radu Vladareanu

Radu Vladareanu
Prof. Univ. Dr. Radu Vladareanu

Radu Vladareanu este Profesor si Director al Departamentului Obstetrica-Ginecologie la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, Sef al Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Elias.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti in anul 1987 ca Sef de Promotie.

In anul 1991 a devenit Asistent Universitar in Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti iar din anul 2007 este Profesor universitar la Clinica OG a Spitalului Universitar de Urgenta Elias, clinica pe care a infiintat-o in 2003.

Preda Cursul de Obstetrica-Ginecologie pentru anul VI al Facultatii de Medicina si este coordonator al Cursului de Medicina Mateno-Fetala din facultate. Este Co-Director al Ian Donald Interuniversity School of Ultrasonography in Obstetrics and Gynecology, Romania, Presedinte al Societatii Romane de Obstetrica si Ginecologie din Romania Presedinte al Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Presedinte al Societatii Romane de HPV.

SOGR

Este Regular Fellow of International Academy of Perinatal Medicine, Vice-Presedinte al "Fetus as a Patient" Intenational Society si laureat al prestigioasei Medalii “William Lilley" (2012), membru al Executive Board of Mediterranean Association for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology.

Este autor a 9 carti si tratate si co-autor, contribuind cu 17 capitole in carti si tratate de specialitate, dintre care multe internationale.

A publicat numeroase studii si articole in reviste nationale si internationale de specialitate. Este Coordonator National al Atestatului de Ultrasonografie in obsterica si ginecologie si al atestatului de Medicina Materno-Fetala, fiind formator de specialisti in domeniul obstetricii-ginecologiei, in Ultrasonografie obstetricala-ginecologica si medicina mateno-fetala in Romania si este promotorul acestor discipline la nivel national si international.

In contextul pandemic incurajeaza vaccinarea gravidei impotriva virusului SARS-CoV-2.

***

Din 2021, profesorul universitar doctor Radu Vladareanu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

infertilitate, Chadi,
Anterior
Despre infertilitate cu medicul primar Chadi Muheidli. #2
infertilitate, Chadi,
Urmator
Despre infertilitate cu medicul primar Chadi Muheidli. #1

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Prof. Univ. Dr. Radu Vladareanu