Despre infertilitate cu medicul primar Chadi Muheidli. #1

Despre infertilitate cu medicul primar Chadi Muheidli. #1

infertilitate, Chadi,

Chadi Muheidli - despre cauze si solutii in infertilitate #1

Care sunt cauzele dar si solutiile in infertilitate? Coordonatorul Dacia Medical Center, dr. Chadi Muheidli, ne ofera raspunsurile. #1

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Chadi, infertilitate, fertilizare, dacia medical center, Doctor MiT, interviu -

Un interviu intre dr. Bogdan Ivanescu si dr. Chadi Muheidli, in care discutia acopera subiecte precum infertilitatea feminina, infertilitatea masculina, sarcina, fiv, cauze si solutii in infertilitate.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Radu Vladareanu
Anterior
Prof. Univ. Dr. Radu Vladareanu
flurona, HIV, Doctor MiT,
Urmator
Care e legatura dintre flurona si HIV?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Despre infertilitate cu medicul primar Chadi Muheidli. #1