Dr. Chadi Muheidli

Dr. Chadi Muheidli

dr, chadi, muheidli, dacia center,
Dr. Chadi Muheidli

Dr. Chadi Muheidli este medic primar obstetrica-ginecologie si coordonatorul echipei Dacia Medical Center, unitate medicala cu rata europeana de succes in tratarea infertilitatii cuplului prin proceduri de reproducere umana asistata (IAS, FIV, ICSI).

Cu o experienta de aproape 15 ani in reproducere umana asistata medical, un domeniu dinamic, in continua dezvoltare, si pe care il urmareste indeaproape, dr. Muheidli are competenta in tratamentul infertilitatii cuplului, atestat in chirurgie laparoscopica ginecologica, studii complementare in histeroscopie si ultrasonografie ginecologica si obstetricala.

Este unul dintre promotorii accesului cuplurilor infertile din Romania la surse de finantare nationale si locale pentru decontarea procedurilor de fertilizare in vitro, dar si un sustinator activ al necesitatii unui cadru legal care sa permita efectuarea de proceduri cu ovocite donate si embrioni donati de la donatori anonimi, in Romania.

Este implicat frecvent in sustinerea unor mesaje care sa imbunatateasca sanatatea populatiei, precum prevenirea afectiunilor ginecologice prin controale de rutina si investigatii specifice, avantajelor vaccinarii anti-HPV, precum si ale vaccinarii impotriva COVID-19 la gravide si lauze, dar si in perioada de preconceptie.

Onestitatea, comunicarea directa si eficienta, pe langa profesionalismul absolut necesar si pregatirea continua, sunt elemente esentiale in relatia cu pacientul, considera dr. Muheidli. Dr. Chadi Muheidli sustine ca intreaga echipa Dacia Medical Center isi desfasoara activitatea pentru a ajuta, atunci cand se poate.

Dacia Medical Center

Este atent la fiecare detaliu care poate face diferenta intre a avea sau a nu avea un copil. Nu considera ca are un anumit secret in obtinerea unei sarcini si nici ca detine toate raspunsurile, dar cu siguranta fiecare pacient poate conta pe intreaga lui pricepere si daruire.

Visul unui cuplu de a avea un copil este misiunea doctorului Muheidli.

***

Din anul 2021, doctorul Chadi Muheidli este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Omicron, vaccinare, coronavirus,
Anterior
Vrei sa stii cum arata viitorul sub Omicron?
SPAD, coloana vertebrala,
Urmator
Antigravitatia SPAD: trateaza probleme de coloana vertebrala

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Chadi Muheidli