Dr. Andreea Carp-Veliscu

Dr. Andreea Carp-Veliscu

Dr. Andreea Carp-Veliscu, fiv, reproducere umana, obstetrica-ginecologie,
Dr. Andreea Carp-Veliscu

Dr. Andreea Carp-Veliscu este medic primar obstetrica-ginecologie, supra-specializat in reproducere umana asistata.

In 2006 a obtinut diploma de licenta a Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova, cu specializarea MEDICINA GENERALA – valedictorian (sefa de promotie).
In perioada 2007-2011 a urmat specializarea in Obstetrica-Ginecologie in cadrul “SCOG Prof. Dr. Panait Sirbu”, singurul spital public din Romania cu departament de reproducere umana asistata. Ulterior a devenit asistent universitar, in 2014 a obtinut titlul de doctor in medicina iar in cadrul lucrarii de doctorat a comparat protocoalele de stimulare ovariana in fertilizarea in vitro. In 2014 obtine titlul de medic primar.

Este autorul cartii “Notiuni de reproducere umana asistata”, publicata in 2019, una dintre putinele carti despre reproducerea umana asistata in limba romana, este co-autor al altor publicatii precum: „Ghid practic in Ultrasonografie – Obstetrica si Ginecologie”, „Urgente in obstetrica si ginecologie” si „Endometrioza”. Este autor a numeroase publicatii medicale din reviste de specialitate si speaker national si international la conferinte dedicate tratamentului infertilitatii cuplului si fertilizarii in vitro.

Din 2016 este, de asemenea, membru al Comisiei pentru examinarea cursului „Tratamentul infertilitatii in cuplu si reproducerea umana asistata ”.Organizeaza anual cursuri de perfectionare in domeniul reproducerii umane asistate si cursuri hand-on de histeroscopie.
Este sefa sectiei de Obstetrica din cadrul Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sarbu ”, cu un numar de peste 3000 nasteri anual.

In anul 2020 devine co-fondator al Clinicii Embryos, clinica multidisciplinara destinata tratamentului infertilitatii cuplului.

Clinica Embryos,
Clinica de fertilitate si embriologie Embryos.

Este membru al societatilor ESHRE, ASRM si a Societatii Romane de Obstetrica – Ginecologie.
Priveste orice nou caz de infertilitate ca pe o alta provocare si fiecare pacient care ii calca pragul se bucura de o abordare plina de profesionalism, personalizata si empatica.

Din anul 2022, dr. Andreea Carp-Veliscu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Anterior
Stii despre cel mai modern tratament pentru artroza?
hormonul AMH, fertilitate,
Urmator
Despre hormonul AMH si fertilitate

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Andreea Carp-Veliscu