Vaccinarea anti COVID-19 in sarcina? DA! #1

Vaccinarea anti COVID-19 in sarcina? DA! #1

vaccinarea in sarcina, Vladareanu, Doctor MiT,

Vaccinul anti COVID-19 este recomandat in sarcina! #1

Afla de ce profesorul Vladareanu, presedintele SOGR, are o pozitie atat de transanta privind vaccinarea in sarcina impotriva SARS‑CoV‑2.

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: sarcina, gravida, vaccinarea, Vladareanu, COVID, Doctor MiT, interviu -

"Gravidele care chiar daca nu fac mult mai frecvent COVID-ul, au sanse mai mari sa faca o forma mai grava a bolii si acesta forma grava inseamna ca ajung in ATI mai frecvent si decedeaza mai frecvent." spune prof. univ. dr. Radu Vladareanu.

Aceasta serie de interviuri este realizata cu sprijinul Stem Sure.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

vaccinarea in sarcina, Vladareanu, Doctor MiT,
Anterior
Vaccinarea anti COVID-19 in sarcina? DA! #2
Menopauza
Urmator
Menopauza - semne, efecte si metode de gestionare

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Vaccinarea anti COVID-19 in sarcina? DA! #1