MED. SPEC. ELENA LEICA – ROBAN

MED. SPEC. ELENA LEICA – ROBAN

Elena Leica Roban
Chir. plast. Elena Leica – Roban

Dr. Leica – Roban este medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, activând în cadrul Centrului Medical Apolo.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, a desfășurat o activitate medicală intensivă, începând cu primul rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, finalizat cu titlul de medic specialist Medicină de Familie competență Medicină de Urgență și continuînd cu al doilea examen de rezidențiat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București și încheiat ca Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.

De asemenea, doamna doctor Roban are o pregătire medicală continuă, prin absolvirea de cursuri post-universitare în domeniu precum “Chirurgia reconstructivă a sânului după afecțiuni oncologice”, “Intralipoterapia și tratamentul lipodistrofiei ginoide”, “Anatomical based approach of facial rejuvenation” si altele alaturi de numeroase participări la congrese naționale de specialitate.

Activitatea medicală este completată de permanenta implicare în proiecte medicale importante, Rigenera fiind un exemplu de tehnici noi, în ajutorul, în primul rând al pacienților, principalii beneficiari ai acestor tehnologii medicale.

Din 2021 doamna doctor Elena Leica – Roban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

 

Transplantul hepatic
Anterior
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 1
Transplantul hepatic
Urmator
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 2

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *


Back

SHARE

MED. SPEC. ELENA LEICA – ROBAN