DR. ELENA LEICA - ROBAN

DR. ELENA LEICA - ROBAN

Elena Leica Roban
Chir. plast. Elena Leica - Roban

Dr. Elena Leica - Roban este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, activand in cadrul Centrului Medical Apolo.

Absolventa a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj Napoca, a desfasurat o activitate medicala intensiva, incepand cu primul rezidentiat in cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, finalizat cu titlul de medic specialist Mediciaă de Familie competenta Medicina de Urgenta si continuand cu al doilea examen de rezidentiat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti și încheiat ca Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

De asemenea, doamna doctor Roban are o pregatire medicala continua, prin absolvirea de cursuri post-universitare in domeniu precum "Chirurgia reconstructiva a sanului dupa afectiuni oncologice", "Intralipoterapia si tratamentul lipodistrofiei ginoide", "Anatomical based approach of facial rejuvenation" si altele alaturi de numeroase participari la congrese nationale de specialitate.

Activitatea medicala este completata de permanenta implicare in proiecte medicale importante, Rigenera fiind un exemplu de tehnici noi, in ajutorul, in primul rand al pacientilor, principalii beneficiari ai acestor tehnologii medicale.

Din 2021 doamna doctor Elena Leica - Roban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

 

Transplantul hepatic
Anterior
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 1
Transplantul hepatic
Urmator
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

DR. ELENA LEICA - ROBAN