DR. ELENA LEICA - ROBAN

DR. ELENA LEICA - ROBAN

Elena Leica Roban
Chir. plast. Elena Leica - Roban

Dr. Elena Leica - Roban este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, activand in cadrul Centrului Medical Apolo.

Absolventa a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj Napoca, a desfasurat o activitate medicala intensiva, incepand cu primul rezidentiat in cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, finalizat cu titlul de medic specialist Mediciaă de Familie competenta Medicina de Urgenta si continuand cu al doilea examen de rezidentiat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti și încheiat ca Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

De asemenea, doamna doctor Roban are o pregatire medicala continua, prin absolvirea de cursuri post-universitare in domeniu precum "Chirurgia reconstructiva a sanului dupa afectiuni oncologice", "Intralipoterapia si tratamentul lipodistrofiei ginoide", "Anatomical based approach of facial rejuvenation" si altele alaturi de numeroase participari la congrese nationale de specialitate.

Activitatea medicala este completata de permanenta implicare in proiecte medicale importante, Rigenera fiind un exemplu de tehnici noi, in ajutorul, in primul rand al pacientilor, principalii beneficiari ai acestor tehnologii medicale.

Din 2021 doamna doctor Elena Leica - Roban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Transplantul hepatic
Anterior
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 1
Transplantul hepatic
Urmator
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

DR. ELENA LEICA - ROBAN