Dr. Ana-Maria Mihai

Dr. Ana-Maria Mihai

Dr. Ana-Maria Mihai, obstetrica ginecologie, rejuvenare vaginala,
Dr. Ana-Maria Mihai

Dr. Ana-Maria Mihai este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie si activeaza in Reteaua de Sanatate Regina Maria si in Centrul Medical Sofimar.

Arii de interes:

  • Obstetrica-Ginecologie
  • Medicina Regenerativa (cresterea calitatii vietii femeilor prin tratamente minim invazive pentru vaginism, atrofie vaginala, anorgasmie, disfunctii sexuale, laxitate vaginala, incontinenta urinara, vaginite recurente, cicatrici cheloide postpartum, infertilitate prin endometru subtire sau insuficienta ovariana prematura etc.)
  • Ecografie Obstetricala & Ginecologica
  • Colposcopie
  • Preventia si tratamentul infectiei HPV si a cancerului de col uterin
  • Monitorizarea sarcinilor & Nastere naturala/cezariana

Competene in Ecografie obstetricala si ginecologica, Colposcopie, Histeroscopie, Medicina Regenerativa, Estetica Genitala/Ginecologie Regenerativa.

Membru SREG (Societatea Romana de Estetica Ginecologica) si membru executiv IASRM (International Association of Stem Cell and Regenerative Medicine)

Participari active in cadrul congreselor nationale si internationale de specialitate.

Cursuri:

8-11 feb 2023 - EUROGIN, Spania Bilbao – Congres HPV. Curs colposcopie – Prof. Albert Singer

27-30 ian 2023 - Mastercourse on Cosmetic Gynaecology & Regenerative Medicine – Mexic – speaker & trainer

11-13 nov 2022 - Master’s Symposium of Cosmetic Gynaecology, Jim Corbett, India – participant & organiser

02-03 sept 2022 - Aesthetic Gynaecology and Regenerative Medicine Workshop & the 3rd SREG International Conference

Ian-dec 2022 - 1 Year Fellowship in Cosmetic Gynaecology - IASRM

feb 2020 - Specialist Certificate, Course of Plasmogel in gynaecology, Constata

oct 2019 - Curs de Estetica Ginecologica, Bucuresti

"Pentru a rezolva problema pe care pacienta o adreseaza medicului ginecolog este absolut necesar sa existe increderea de a discuta orice, iar de partea medicului trebuie sa existe deschidere, empatie, grija si, bineinteles, solutii.

Chiar si pentru medicii care nu practica aceste proceduri de ginecologie regenerativa, care imbunatatesc considerabil calitatea vietii pacientelor, consider ca este o datorie sa fie la curent cu posibilitatile si sa le prezinte, sa le indrume.

Inca un aspect important este ca femeile sa fie informate, sa stie ca simptome precum incontinenta urinara, durerea in timpul contactului sexual, uscaciunea vaginala, disfunctiile sexuale au o rezolvare. Pacientele care au apelat la aceste proceduri au rezultate foarte bune si imi spun ca si-ar fi dorit sa afle mai devreme de ele.

Eu incerc pe cat se poate sa aduc mai aproape de femei aceste subiecte si nu numai. Sunt foarte implicata in informarea pacientelor cu care intru in contact, fie ca se adreseaza pentru un control de rutina, monitorizarea sarcinii sau screeningul cancerului de col sau a celui mamar, etc. In functie de varsta, istoric, rezultate, discut cu ele despre contraceptie, sarcina, fertilitate, importanta efectuarii controalelor de rutina la timp si ce inseamna asta pentru fiecare varsta, importanta preventiei infectiei HPV, screeningul mamar si multe altele.

Relatia pe care o am cu pacientele mele este si combustibilul care ma ajuta sa ma mentin tot timpul focusata pe a gasi noi solutii pentru ele, a ma perfectiona continuu si a le oferi nu doar servicii medicale de calitate, dar si o interactiune umana, sincera si apropiata." Dr. Ana-Maria Mihai

 ***

Din anul 2023, Dr. Ana-Maria Mihai este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Alexandra Moraru, Rigenera, Clinica Doctor MiT,
Anterior
Ec. Alexandra Moraru
Psih. Liviu Macovie, psihoterapeut, psiholog,
Urmator
Psih. Liviu Macovei

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ana-Maria Mihai