Rejuvenarea vaginala cu laser: cum se face? #92

Rejuvenarea vaginala cu laser: cum se face? #92

Bine ati venit la Doctor MiT – Medicina pe limba ta!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa va aduc cele mai noi si mai interesante informatii medicale!

Este foarte la moda in ultima vreme un topic ce pune la un loc laserul si viata sexuala. Eu stiu expresia "laser, frate!” dar ce treaba are laserul cu sexul?

Cei care stiu mecanismul in detaliu nu vor fi suprinsi insa cei, sau mai bine zis cele, ce nu il cunosc, vor avea o surpriza placuta.

Ca regula generala, traim cat traim pentru ca majoritatea celulelor noastre se regenereaza. Atunci cand nu se regenereaza, lucrurile o iau la vale. Insa, stiinta e de partea noastra si a inventat solutii care fie ne fac viata mai lunga, fie mai buna.

Iar azi vorbim despre mai buna. Natura ne-a creat pentru a perpetua specia si ca dovada avem faptul ca viata fertila a femeii se opreste in medie la 55 de ani cu mentiunea ca, de fapt, dupa 40 de ani obtinerea unei sarcini e din ce in ce mai dificila. Si la fel si “antrenamentul” pentru reproducere se reduce din cauza scaderii libidoului. Care scade la randul lui din cauza modificarii mucoasei vaginale. Care se subtiaza si reduce placerea vietii intime.

Ce face laserul aici? Ei bine, face ceea ce astazi se numeste rejuvenare vaginala. Sonda laser arunca niste raze de lumina foarte concentrata adica de energie mare ce, fie incalzesc intens mucoasa vaginala, fie fac ablatie, adica indepartare de tesut care nu mai era util. Doar ca sa va dati seama de densitatea acestor raze laser, vorbim de 9 puncte laser pe fiecare centimetru patrat!

Ca raspuns la aceasta micro-agresiune, organismul este provocat sa regenereze tesutul tratat. Iar mucoasa aduce celule noi in fiecare acele 9 puncte laser, face vase noi de sange si secreta colagen. Si uite asa mucoasa vaginala se intoarce la vremurile bune de unde si numele de rejuvenare vaginala.

Acum stii ce treaba poate sa aiba laserul cu viata ta intima!

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MiT!

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Medicina pe limba ta, rejuvenare vaginala, laser, sonda, mucoasa vaginala, KISS FM, Doctor MiT, -

Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Femeile rosesc in obraji mai putin decat pe vremuri. De ce? #91
Urmator
Iata cea mai puternica femeie de pe Pamant! #93

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Rejuvenarea vaginala cu laser: cum se face? #92