Unghiile lungi si medicii - care sunt riscurile?

Unghiile lungi si medicii - care sunt riscurile?

unghiile lungi, medici, psiholog Andreea Rusu,

Medicii cu unghii lungi

Afla in acest interviu care sunt riscurile atunci cand normele de igiena nu sunt respectate de catre personalul medical.

- tags: unghiile lungi, igiena, medici, Andreea Rusu, Doctor MiT  -

Unghiile lungi, oja, cerceii, ceasurile de firma sunt toate insemne ale grijei pe care ti-o porti. Isi au locul, insa, toate acestea atunci cand vorbim de un act medical? Urmareste dialogul pe aceasta tema purtat intre un cunoscut medic, dr. Bogdan Ivanescu, si un cunoscut autor, psih. Andreea Rusu, al carei copil s-a gasit in situatia de a primi asistenta medicala de la o doctorita care bifa unele dintre aceste caracteristici. Afla concluzia!

Pentru alte interviuri la fel de interesante si sfaturi medicale, vizitati doctormit.ro

Te-ar mai putea interesa si

 

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Serban Ionescu, maseur, terapeut,
Anterior
Terap. Serban Ionescu
Simoba Samoila, kinetoterapie, masaj,
Urmator
Terap. Simona Temelie

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Unghiile lungi si medicii - care sunt riscurile?