Dr. Andreas Vythoulkas 

Dr. Andreas Vythoulkas 

Dr. Andreas Vythoulkas, Genesis,
Dr. Andreas Vythoulkas

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Absolvent al Masteratului din cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea cunoscutului Dr. Pantos, doctorul Vythoulkas a dobandit expertiza si compentente in probleme de infertilitate si, implicit, in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata. In prezent, dr. Vythoulkas este doctorand in Obstetrica-Ginecologie, cu supraspecializare in endometrioza si infertilitate.

Dr. Andreas Vythoulkas este directorul Clinicii Genesis Athens din Bucuresti si detine statutul de Membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra.

Genesis,

In calitate de reprezentant al Clinicii Genesis in Romania, doctor Vythoulkas stabileste impreuna cu pacientii modalitatile posibile de obtinere a unei sarcini, in deplina concordanta cu protocolul Dr. Konstantinos Pantos, medic specialist recunoscut international pentru expertiza si succesul in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata, avand printre cele mai mari rate de succes din lume.

Andreas Vythoulkas este directorul executiv al Asociatiei Romane de Reproducere Umana.

Asociatia pentru reproducere umana,

Mii de cupluri care au trecut prin cabinetul doctorului Vythoulkas au reusit sa conceapa copii, chiar si atunci cand altii nu au mai dat nici un fel de sansa respectivului cuplu. Cazuri dificile de infertilitate, nerezolvate timp de 10 ani si-au gasit rezolvarea in cele din urma in cabinetul doctorului Andreas Vythoulkas.

www.vythoulkas.ro

***

Din anul 2022, Dr. Andreas Vythoulkas este un important contribuitor al platformei media medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Dr. Arash Hassankhani
vaccinarea, efectul Dunning-Kruger,
Urmator
De ce nu cred romanii in vaccinare?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Andreas Vythoulkas