Dr. Silviu Istoc

Dr. Silviu Istoc

Doctorul Silviu Istoc este Medic Primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Chirurgie ginecologica, Medicina materno-fetala, Ultrasonografie obstetricala si ginecologica, Histeroscopie si Laparoscopie.

Este membru al Societatii Europene de Endoscopie Ginecologica, Asociatiei Americane in Laparoscopie Ginecologica, Societatii Romane de Chirurgie Minim Invaziva in Ginecologie, Fundatiei de Medicina fetala, Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania si al Societatii Romane de Uroginecologie.

Profilul complet, experienta, expertiza si alte detalii profesionale ale domniei sale pot fi gasite pe site-ul https://www.dristoc.ro/

Istoricul domnului doctor Silviu Istoc cuprinde printre altele:

  • 2016 - prezent: Medic primar Obstetrica-Ginecologie in cadrul Spitalului Medicover
  • 2012 - 2016: Medic specialist Obstetrica-Ginecologie in cadrul Spitalului Medicover
  • 2011 - 2012: Medic specialist Obstetrica-Ginecologie, clinica privata, Bucuresti

Cateva repere importante in educatia profesionala a dr. Silviu Istoc:

***

Din 2020, domnul doctor Silviu Istoc este un contribuitor important al platformei de educatie medicala Doctor MIT.

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

sexul copilului, gravida,
Anterior
Poti ghici sexul copilului dupa forma burtii?
Urmator
Operatia “prin gaura cheii” (histerectomia laparoscopica)

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Silviu Istoc