Liliana Budulan

Liliana Budulan

Liliana Budulan, Silhouette,

Liliana Budulan conduce Silhouette Medical Beauty Clinics, una dintre cele mai longevive si de succes afaceri in zona de Estetica Medicala din Bucuresti, cu peste 20 de ani de experienta in acest segment de piata. Ea defineste si implementeaza strategia de business a companiei, fiind direct responsabila de extinderea operatiunilor Clinicilor Silhouette. Coordoneaza o echipa de  medici, asistenti si oameni de suport, fiecare membru al echipei fiind implicat in indeplinirea obiectivelor ce tin de calitatea actului medical si grija fata de fiecare pacient, dar si cele de business ale companiei, respectiv consolidarea pozitiei in piata de medicina estetica.

Inainte sa se alature echipei Silhouette, Liliana a coordonat, timp de 12 ani, operatiunile pentru cresterea si dezvoltarea mai multor business-units din cadrul MedLife, liderul pietei de servicii medicale din Romania. A creat si dezvoltat echipa de vanzari si dezvoltare a diviziei de maternitati MedLife, ulterior a preluat coordonarea Centrului de Cardiologie si Neuroradiologie Interventionala AngioLife, un proiect de amploare si de succes in cadrul  Medlife, trecand mai tarziu la carma unuia dintre cele mai mari unit-uri, Clinica multidisciplinara + Spital ale grupului Medlife, din Capitala.

Sub conducerea Lilianei Budulan, MedLife a crescut constant veniturile pe segmentul de maternitati, cel de cardiologie si neuroradiologie interventionala, dar si cel de spitale la nivel de Bucuresti. Liliana se considera o fire extrem de ambitioasa, orientata catre oameni, dar si catre rezultate in business.

In viitor, se vede la carma unui proiect de amploare, indiferent daca acest lucru va insemna sa il coordoneze din postura de intraprenor sau din cea de viitor antreprenor.

Silhouette,

***

Din anul 2022, Liliana Budulan este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Neauralink, Elon Musck, chip, robotizare, creier,
Anterior
Iata adevarul despre Neuralink - Elon Musk #2
vaccin, educatie, Digipedia,
Urmator
Legatura dintre vaccin si educatie | Digipedia

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Liliana Budulan