Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu

Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu

Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu
Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu

Doamna profesor Cirstoiu Monica Mihaela conduce din 2016 Clinica de Obstetrica-Ginecologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Alaturi de competentele clinice obtinute, printre care in Ecografie in Obstetrica si Ginecologie, Colposcopie si    Citodiagnostic, Laparoscopie in ginecologie, Histeroscopie, Planificare familiala, Tehnici de reproducere umana asistata, Fertilizare in vitro, Uroginecologie, Medicina materno-fetala si masterat in Management Sanitar, activeaza intens si in domeniul cercetarii medicale.

Pana in prezent a coordonat trei proiecte internationale si sase proiecte nationale, fiind membru totodata al altor 35 de proiecte nationale si internationale.  A condus in perioada decembrie 2014-aprilie 2016 Proiectul RO 19.10 “Îmbunătățirea serviciilor de sănătate în sarcina cu risc crescut, nașterea prematură și boli hematologice”, reusind astfel modernizarea si dotarea maternitatii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti cu aparatura de ultima generatie pentru o mai buna ingrijire a gravidelor si nou-nascutilor precum si a pacientelor ginecopate.

Fiind un om dedicat perpetuarii cunostintelor, profesorul Cirstoiu a coordonat si sustinut pe parcursul carierei sale o serie de cursuri postuniversitare pentru obtinerea atestatelor de colposcopie si patologie cervico-vaginala, uroginecologie, laparoscopie ginecologica si histeroscopie si are sub indrumarea sa studenti doctoranzi cu lucrari de cercetare publicate in reviste internationale de impact.  A participat la organizarea a peste o suta de manifestari stiintifice nationale si internationale si a sustinut peste 130 de lucrari stiintifice in calitate de speaker invitat.

Pledeaza pentru medicina practicata la standarde inalte si pentru corectitudine in relatia cu pacientul. Astfel, inca din 2015 activeaza in cadrul Comisiilor Colegiului Medicilor din Bucuresti si in 2020 devine membru al Comisiei de Jurisdictie al CMB.

Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu
Ideea de colaborare si grija fata de pacient au determinat-o sa creeze o clinica privata pluridiciplinara, ghidata de principiile profesionale proprii.

Ceea ce o caracterizeaza este spiritul de echipa, dedicarea si devotamentul fata profesia pe care o practica. Inca din anul 2005 activeaza medical in colaborare cu alte policlinici de specialitate si in anul 2014 dezvolta Clinica Anemona Med pornind de la conceptul nevoii de multidisciplinaritate in conduita terapeutica corecta a gravidelor si a sarcinii cu risc. Unifica in acelasi centru, formand o echipa de oameni cu o inalta pregatire profesionala, servicii de Obstetrica si Ginecologie, Cardiologie, Hematologie, Endocrinologie, Pediatrie si Neonatologie, Diabetologie si Nutritie Medicala, Chirurgie Plastica, Ortopedie-Traumatologie, Medicina Interna si Gastroenterologie, Ecografie Morfo-Fetala, Abdominala si Transvaginala precum si pentru patologie senologica specifica.

Mai multe detalii despre activitatea doamnei profesor Cirstoiu Monica Mihaela se gasesc aici

***

Din 2021, prof. univ. dr. Monica Cirstoiu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

 

Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu
Clinica pluridisciplinara pentru un tratament integrat al pacientului

 

 

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
STUDIU STIINTIFIC: PANDEMIA, NASTERILE SI CELULELE STEM
Urmator
Scriitor stiinta Ovidiu Covaciu

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Prof. Univ. Dr. Monica Cirstoiu