Dr. Ionela Gheorghe

Dr. Ionela Gheorghe

Dr. Ionela Gheorghe este Medic Specialist Pediatrie si activeaza in cadrul Armonia Hospital.dr. Ionela Gheorghe, Armonia,

 

Specialitatea de pediatrie implica foarte multa responsabilitate, empatie si acuratete in afirmarea unui diagnostic, dar si in monitorizarea tratamentului. Doamna Dr. Ionela Gheorghe detine toate aceste calitati, motiv pentru care a devenit atat de apreciata de parinti si micutii pacienti.

Primii ani de viata sunt foarte importanti pentru mentinerea sanatatii copilului. Recomandarea doamnei doctor este respectarea controalelor de rutina, deorece acestea pot preveni sau pot ajuta la o tratare eficienta a anumitor boli.
Uneori un copil aparent sanatos ar putea ascunde o problema medicala, care depistata din timp va putea beneficia de un tratament adecvat. Astfel, este necesara opinia unui specialist si realizarea unor investigatii pentru a putea contura un tablou complet.

Armonia Hospital,

Din anul 2022, dr. Ionela Gheorghe este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

dr. Adriana Amarandei, Armonia,
Anterior
Dr. Adriana Amarandei
ASIGURARE PENTRU AUTISM, STEMCARE,
Urmator
Asigurare pentru autism STEMCARE | Tratament cu celule stem decontat

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ionela Gheorghe