Dr. Adriana Amarandei

Dr. Adriana Amarandei

Dr. Adriana Amarandei este medic specialist Pediatrie si activeaza in cadrul Armonia Hospital.dr. Adriana Amarandei, Armonia,

 

Un medic atent asupra sanatatii fizice, emotionale si sociale a sugarilor, copiilor, adolescentilor.

Pentru ca lucreaza cu atat de multe aspecte ale sanatatii copiilor, ei sunt foarte instruiti in evaluarea, detectarea, gestionarea problemelor care afecteaza copiii.

In cadrul Ambulatoriului de Pediatrie, Armonia Hospital, copiii cu varsta intre 0 – 18 ani beneficiaza de ecografii abdominale in cazul unor afectiuni. Acestea sunt efectuate de catre  dr. Adriana Amarandei, medic primar pediatru, avand competenta in ecografie.

Sectia de Pediatrie de la Armonia Hospital are activitate NON-STOP, asistenta medicala fiind asigurata prin linii continue de garda, unde copiii sunt tratați și ingrijiti cu multa atentie si afectiune de catre intregul personal.

Armonia Hospital,

Din anul 2022, dr. Adriana Amarandei este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

dr. Alina Emanuela Costea, Armonia,
Anterior
Dr. Alina Emanuela Costea
dr. Ionela Gheorghe, Armonia, pediatrie,
Urmator
Dr. Ionela Gheorghe

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Adriana Amarandei