Dr. Alina Emanuela Costea

Dr. Alina Emanuela Costea

dr. Alina Emanuela Costea, Armonia,Dr. Alina Emanuela Costea, este medic specialist in Neurologie Pediatrica, Armonia Hospital.

 

Examinarea corecta a afectiunilor neurologice la copii transforma actul medical intr-un succes terapeutic. Doamna Dr. Alina Costea, specializata in neurologie pediatrica are experienta vasta in gestionarea bolilor neurologice la nou-nascuti, sugari, copii si adolescenti.
Aceasta specialitate cuprinde afectiuni ale maduvei spinarii, creierului, sistemului nervos periferic, sistemului nervos autonom, muschilor si vaselor de sange.

Armonia Hospital pune la dispozitia parintilor si a celor mici aparatura ultraperformanta care faciliteaza obtinerea unui diagnostic prompt si cert. Totodata , in cadrul Ambulatoriului de Pediatrie puteti beneficia de servicii medicale ample care incep de la consultatia de specialitate si pot fi suplimentate cu efectuarea diverselor investigatii in functie de patologie.

Armonia Hospital,

Din anul 2022, dr. Alina Emanuela Costea este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

hepatita la copii, adenovirus, boli infectioase,
Anterior
Informatiile despre noua hepatita intalnita la copii
dr. Adriana Amarandei, Armonia,
Urmator
Dr. Adriana Amarandei

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Alina Emanuela Costea