Dr. WAFAA HELMI AYESH

Dr. WAFAA HELMI AYESH

Dr. WAFAA HELMI AYESH
Dr. Wafaa Helmi Ayesh

Dr. Wafaa Helmi Ayesh initiat infiintarea Departamentului de Nutritie Clinica din cadrul Clinicii pentru servicii de asistenta si nursing a Dubai Health Authority. A fost presedintele comitetul stiintific pentru Congresul Anual International de Nutritie din Dubai (editia I-6) 2015-2020.

Totodata este fondatorul grupului de sprijin “Sweetkidz” pentru copiii cu diabet din Emiratele Arabe Unite si un colaborator major cu articole pentru sectiunea Nutrition Planet a revistei cu aparitie saptamanala Better Health - Gulf News.

A stabilit curriculum-ul acreditat la Facultatea de Stiinte Comune ale Sanatatii din cadrul Universitatii din Sharjah (Departamentul de Nutritie Clinica).

Speaker si lector la diferite conferinte si workshop-uri in Emiratele Arabe Unite si din strainatate. Autor si coautor a numeroase publicatii si reviste medicale.

In prezent, este consultant in Departamentul de Protectie a Sanatatii Publice a Dubai Health Authority si consultant / dietetician clinic la Centrul Medical Al Tadawi. A fost director al Departamentului de Nutritie Clinica, cu peste 30 de ani de experienta in furnizarea de suport nutritional clinic. Dietetician si nutritionist clinic specialist certificat, cu diploma de master in nutritie si stiinta alimentara in SUA si un educator certificat ESPEN cu diploma in nutritie clinica si metabolism.

PUBLICATII

• Carbohydrate Counting for IDDM Patients (English and Arabic)
• Reducing the Sugar Burden using Non- Nutritive Sweeteners: Review of Evidence and Recommendations
• Prevention of Allergic Sensitization and Treatment of Cow’s Milk Protein Allergy in Early Life: The Middle-East Step-Down Consensus
• Practices of Introduction of Complementary Feeding and Iron Deficiency Prevention in the Middle East
• Entry and Exit Strategies (English & Arabic)
• Identification of Malnutrition upon hospital admission using the Global L

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

dispepsia, colon iritabil, gastrita,
Anterior
Solutia pentru dispepsie, colon iritabil si gastrita.
Pandemia, COVID-19,
Urmator
Cand se termina pandemia? PART. 2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. WAFAA HELMI AYESH