Dr. Ruxandra Plesea

Dr. Ruxandra Plesea

dr. Ruxandra Plesea, nutritie,
Dr. Ruxandra Plesea

Doctor Ruxandra Plesea este specializata in nutritie, diabet si boli metabolice. Nascuta in 1979, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, pana in 2009 a fost medic specialist in medicina de familie.

Deoarece este pasionata de tot ceea ce este legat de stilul de viata, Dr. Plesea a urmat de-a lungul carierei sale o serie de cursuri si a participat si a organizat conferinte legate de obezitate, endocrinologe, alimentatie si medicina de familie.

Actualmente Dr. Ruxandra Plesea activeaza ca si Medic Specialist Diabet, Nutritie si Boli de Metabolism in cadrul Spitalului PONDERAS Academic Hospital si la Silhouette Med.

Este unul dintre specialistii noului val care a dezvoltat programe de nutritie bazate pe teste genetice, imunologice si de intolerante alimentare.

Dr. Plesea face evaluari si planuri personalizate de nutritie si mod de viata pentru fiecare dintre pacientii sai. Membra a Societatii Romane de Diabetologie, Boli de Nutritie si Metabolism si a Societatii Academice de Medicina a Familiei, Dr. Plesea spune ca fiecare pacient isi poate alege programul de nutritie potrivit in urma intalnirii initiale cu medicul nutritionist. Programele tin cont de nevoile speciale ale fiecarui pacient, de afectiunile sale si mai ales de nevoile emotionale si de tipul de personalitate. Daca unui pacient ii este suficienta o intalnire cu medicul nutritionist pentru a-si clarifica viziunea asupra alimentatiei, altor pacienti le este necesara o indrumare pas cu pas catre obtinerea starii de bine sau a greutatii dorite.

Pentru aceasta ultima categorie de pacienti, am creat pachetele speciale de nutritie ce constau in mai multe intalniri si suport pe durata catorva luni de zile.

De asemenea, a lansat seminarul "Nutritie si solutii actuale pentru cuplurile cu infertilitate" care implica: dieta cuplului, evidente din studii despre programe de nutritie, nutrienti de suplimentat, substante de evitat, notiuni practice de alcatuire a dietei pentru cuplul cu infertilitate.

Ruxandra Plesea,

Din anul 2022, dr. Ruxandra Plesea este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

cancer, zahar, tumora canceroasa,
Anterior
Renunti la zahar si scapi de cancer: mit sau realitate?
Tiberiu Catalina, doctor in inginerie,
Urmator
Dr. Ing. Tiberiu Catalina

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ruxandra Plesea