Barbati, puteti face sex la orice varsta! #89

Barbati, puteti face sex la orice varsta! #89

Bine ati venit la Doctor MiT – Medicina pe limba ta!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa caut adevarul din spatele miturilor ce spun ca telina ori vinul rosu rezolva problema aceea masculina!

Promit sa raspund acestor doua mituri in episoadele viitoare insa, pana atunci, haideti sa vedem cum putem adresa problema in discutie pe numele ei medical, disfunctia erectila.

Subiectul acesta vine ca o contragreutate la tema unui episod anterior in care am raspuns intrebarii: de ce barbatii pot fi fertili o viata intreaga pe cand femeile, nu?

Dar ce te faci cu fertilitatea cand o ai dar n-o poti folosi? Si sa nu credeti ca e o chestiune de rusine ori rara: unele statistici spun ca 52% dintre reprezentantii sexului tare experimenteaza asa ceva incepand cu varsta de 40 de ani. Alte studii zic ca 60.

Aceasta situatie este setata de catre natura. Care o tine sus si tare ca varsta reproductiva ideala este de la 20 la 35 de ani. Iar asta e conform secretiilor hormonale si a numarului de aberatii cromozomiale pe care le vedem in laborator cum variaza cu varsta.

Insa putem contracara natura. Ceea ce face ea cel mai adesea de induce disfunctie erectila, este sa ingusteze vasele de sange ce inainte se umpleau cu sange si provocau erectia iar abordarea actuala este de a reversa acest proces intr-un mod care este si non-invaziv.

Ce se poate face este sa se bombardeze vasele cu pricina cu niste unde soc de de intensitate scazuta dar concentrata. Facand aceasta in mod repetat, ne asteptam sa se intample doua lucruri: sacaim peretii vasculari si, ca aparare, ii facem sa se dilate. Al doilea fenomen, tot protectiv, este cel de a genera vase noi de sange care sa asigure fluxul. 

Si, uite asa, de fapt crestem fluxul sangvin necesar erectiei cu care era obisnuit inainte pacientul nostru. 

Armonia in cuplu este influentata de mai multi factori dar apropierea fizica este unul dintre cei mai importanti. 

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MiT!

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Medicina pe limba ta, disfunctia erectila, fertilitate, sex, KISS FM, Doctor MiT, -

Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Ciclul menstrual poate fi si eco-logic si eco-nomic! #88
Urmator
Nu poti ramane insarcinata la menstruatie: MiT sau realitate? #90

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Barbati, puteti face sex la orice varsta! #89