Dr. Ing. Tiberiu Catalina

Dr. Ing. Tiberiu Catalina

Tiberiu Catalina, doctor in inginerie, scoli sanatoase,
Dr. Ing. Tiberiu Catalina

Tiberiu Catalina, doctor in Inginerie Civila la INSA de Lyon, FRANTA, este conferentiar abilitat la Departamentul de Sisteme Termo-hidraulice si Protectia Atmosferei din cadrul  Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, ROMANIA.

In mare parte studiile de specialitate le-a finalizat in cadrul laboratorului CETHIL din cadrul Universitatii Institut National des Sciences Appliquees.

Din 2013 In calitate de conducator de doctorat, a lucrat cu doctoranzi si masteranzi privind simularea performantei si optimizarea cladirilor cu energie aproape zero, sistemelor energetice pentru cladiri si calitatea mediului interior in scoli.

A fost ales in perioada ultimii ani ca profesor de top in universitatea sa pentru performantele sale academice cu studentii in competitii internationale (Solar Decathlon Paris, Dubai, Budapesta, REHVA Student concursuri etc). Este coordonator oficial din partea UTCB al echipei de studenti EfDeN.

Tiberiu Catalina, UTCB,

Cercetarile sale se desfasoara atat prin simulari numerice cat si analize experimentale privind analizele energetice ale anvelopei cladirilor si sistemelor aferente, promoveaza sistemele de ventilatie in cladirile publice, in special in scoli cu scopul de a reduce riscurile de imbolnavire si de a creste productivitatea prin asigurarea unui climat interior optim.

Tiberiu CATALINA are o vasta experienta in publicarea de lucrari in reviste de top cu subiecte legate de analize energetice pentru cladiri, surse regenerabile si calitatea aerului.

Are experienta in evaluarea articolelor stiintifice pentru reviste internaționale de prestigiu (ex. Energy and Buildings, Building and Environmental) dar si evaluator international de proiecte de cercetare. Din 2020 este redactor-sef la revista Ingineria Instalatiilor din partea Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania.

Din anul 2022, Tiberiu Catalina este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Ruxandra Plesea, nutritie, fertilitate,
Anterior
Dr. Ruxandra Plesea
puritatea aerului, sala de clasa,
Urmator
Scoala poate fi "sanatoasa" pentru copiii nostri

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ing. Tiberiu Catalina