Form. Loredana Petriu

Form. Loredana Petriu

Loredana Petriu
Tehn. Dent. Loredana Petriu

Loredana Petriu a absolvit Facultatea de Medicina Dentara, in cadrul Universitatii Ovidius, Constanta, cu specializare in Tehnica Dentara. Inca din anul 2002 colaboreaza cu diverse laboratoare si clinici dentare private din Constanta si din Bucuresti. De la varsta de 24 de ani activeaza ca antreprenor in industria stomatologica.

  • 2009: deschide primul laborator de tehnica dentara
  • 2013: lanseaza prima clinica stomatologica proprie
  • 2019: infiinteaza si coordoneaza laboratorul de tehnica dentara cu profil in estetica dentara in cadrul centrului medical Medicum; totodata indeplineste rolul specialistului în realizarea fatetelor dentare ale clinicii
  • 2021: pune bazele departamentului stomatologic in cadrul centrului medical Avanta
  • 2021: fondator si presedinte al Asociatiatiei AERPAS (Asociatia pentru echilibrul si recuperarea persoanelor abuzate sexual)

Doamna Petriu este formator profesional in domeniul tehnicii dentare, sustinand workshopuri de specialitate in domeniul privat, avand competenta in estetica dentara,  protetica fixa, protetica mobila,  functionalitate ocluzala, reabilitari orale totale, cu prezenta la multiple congrese, cursuri si prezentari atat în tara cat si în afara tarii precum in Elvetia, Spania, Austria ori Germania.

Loredana Petriu

Loredana Petriu este un important contribuitor al platformei media medicale Doctor MiT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Coca Cola COVID
Anterior
Pandemia de COVID-19 e o farsa - demontarea testului
Parodontoza
Urmator
Parodontoza - cauze si metode de preventie

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Form. Loredana Petriu