Dr. Laura Caraivan

Dr. Laura Caraivan

Dr. Laura Caraivan, stomatologie,
Dr. Laura Caraivan

Dr. Laura Caraivan este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, din Bucuresti, promotia 2006.

Are o experienta vasta, de peste 15 ani, in stomatologie. Este intr-o continua dezvoltare, mereu dornica sa-si insuseasca tehnici stomatologice inovative si sa se autodepaseasca pe plan profesional. De-a lungul carierei sale a participat la numeroase cursuri de specializare, dobandind competente in parodontologie, endodontie, implantologie si inhalosedare.

Laura este un om determinat, curajos, cu strategii si scopuri bine stabilite. Pentru planurile de tratament pe care le propune, intotdeauna se straduieste sa gaseasca solutia optima, punand in balanta intreaga situatie clinica, dar si conditiile de viata ale pacientului.

In relatia cu pacientii care i-au trecut pragul cabinetului a manifestat amabilitate, empatie, compasiune si, mai presus de toate, profesionalism. Dovada stau marturiile miilor de oameni care i-au devenit mai mult decat pacienti:

Nicicand nu m-am simtit mai in siguranta, ascultata si tratata cu rabdare la un dentist cum a fost experienta in cabinetul Dr. Laura Caraivan. Recomand de o mie de ori pentru cei cu frica de freza si care au nevoie de cineva eficient, optimist, care sa ii inspire cu energie pozitiva si rezultate garantate!

Dincolo de domeniul stomatologiei are o viata activa, fiind pasionata de sport. Practica Pilates si este instructor “Level Gold” de Schwinn Cycling, asa ca este posibil sa va intersectati la sala de fitness sau online, la cursurile de indoor cycling pe care le organizeaza la @schwinnlamansarda.

Este fascinata de frumusetea lumii care ne inconjoara, iar in putinul timp liber pe care il are la dispozitie calatoreste si exploreaza locuri noi.

 ***

Din anul 2023, Dr. Laura Caraivan este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

droguri, nootropice, microdosing, TvBreak,
Anterior
TVBreak #4: Droguri in scoli
TVBreak, fasting, dieta, post,
Urmator
TVBreak #5 - Adevarul despre fasting si post!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Laura Caraivan