Dr. Laura Ghibu Ventimiglia

Dr. Laura Ghibu Ventimiglia

dr. Laura Ghibu, stomatolog,
Dr. Laura Ghibu Ventimiglia

In 1990, adolescenta fiind, Laura a emigrat in Suedia impreuna cu parintii. Si-a inceput studiile universitare in 1991 la Universitatea din Uppsala, studiind biomedicina, statistica medicala, tehnici de cercetare, microbiologie si tehnica de laborator.

Si-a continuat studiile in cadrul Universitatii din Lund, Facultatea de Medicina Dentara din Malmö, Suedia. S-a specializat apoi in chirugie orala in Italia si Suedia.

 

Are o vasta experinta internationala, lucrand in Marea Britanie, Elvetia, Italia, Romania si Suedia. A lucrat in ”Clinica de cercetare pentru viitor” din cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Malmö, Suedia.

 

Este lector international Curaprox si preda tehnici de preventie a bolilor parodontale. A participat ca lector la mai multe congrese internationale.

 

Este singurul medic din Suedia care practica regenerarea tesuturilor orale si extraorale cu ajutorul fibrinei imbogatite cu leucocite (LPRF leukocyte-and-platelet-rich-fibrin) si face consultanta de chirugie orala in mai multe clinici din Suedia.

 

In timpul liber se ocupa de programe de educatie sanitara. In tipmul pandemiei a colaborat cu Universitatea din Pavia, Italia, cu Comitetul pentru organizarea campaniei de vaccinare din Regiunea Lombardia si Regiunea Toscana si cu CNCAV din Romania, realizand mai multe materiale informative pentru publicul larg.

 

***
Din 2022, dr. Laura Ghibu Ventimiglia este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

infertilitate, Ruxandra Dumitrescu, Fertilia,
Anterior
Tratament infertilitate | dr. Ruxandra Dumitrescu #1
cosurile,
Urmator
Acest tip de cosuri te poate omori!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Laura Ghibu Ventimiglia