Dr. Ruxandra Dumitrescu

Dr. Ruxandra Dumitrescu

Ruxandra Dumitrescu,
Dr. Ruxandra Dumitrescu

In Romania, dr. Ruxandra Dumitrescu detine una dintre cele mai mari rate de succes in fertilizarea in vitro datorita experientei si competentei sale in aplicarea metodelor avansate de tratament al infertilitatii si a ajutat pana in prezent aproximativ 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate sa obtina un copil.

Cele mai performante rezultate sunt obtinute cu ajutorul singurului laser pentru embriologie din Romania, utilizat in activarea si mobilizarea spermatozoizilor cand exista anomalii ale spermogramei si evaluarea embrionilor preimplantare in cazurile cu peste 3 fertilizari esuate.

Competente si specializari

Manager de Proiect European 2011-2014, Axa “Cresterea competitivitatii economice”.

Master in Management Sanitar la Academia de Studii Economice.

Dr. Ruxandra Dumitrescu este membru fondator al Societatii de Endometrioza din Romania, membru al European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE), si al International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG).

In plus, dr. Ruxandra Dumitrescu detine o gama complexa de specializari precum diagnosticarea si tratarea cauzelor infertilitatii in dezechilibre hormonale, anomalii atomice (tesuturi, fibroze, endometrioza) sau infertilitate masculina.

Activitatea sa profesionala a inceput in anul 1993 in sala de operatie iar din 1994 pana in prezent s-a remarcat prin prezentarea a numeroase lucrari stiintifice si prin participarea la diverse conferinte si congrese, printre care: Congres European de Menopauza (Viena 1996), Congres International de Controverse in Obstetrica Ginecologie (Shanghai 2008), Congres ESHRE (Stochkolm 2011, Istanbul 2012, Londra 2014, Lisabona 2015).

Incepand cu anul 1994 desfasoara si activitate didactica la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Fertilia, Ruxandra Dumitrescu,
Clinica de obstetrica-ginecologie Fertilia

Dr. Ruxandra Dumitrescu activeaza in prezent in cadrul clinicii private Fertilia, ce este supraspecializata in tratarea infertilitatii, medicina materno-fetala si ginecologie complexa, si ofera alaturi de echipa sa cele mai inovatoare si eficiente tratamente de fertilizare.

Clinica Fertilia detine o varietate larga de optiuni de terapie care includ tratament medicamentos, inseminare, laparoscopie, histeroscopie, proceduri de microchirurgie, fertilizare in vitro (FIV), inclusiv donatoare de ovule si mame surogat.

***

Din anul 2021, dr. Ruxandra Dumitrescu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

vaccinare, Dunning Kruger, COVID,
Anterior
Iata de ce nu se vaccineaza romanii!
stirile medicale,
Urmator
Stirile medicale ale lui 2021 care ti-au fost ascunse. Ep. 2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ruxandra Dumitrescu