Dr. Anne Plesuvescu

Dr. Anne Plesuvescu

dr. Anne Plesuvescu, urolog,
Dr. Anne Plesuvescu

Dr. Anne Plesuvescu a terminat Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in 2001.

Dupa terminarea facultatii de medicina, dr. Anne Plesuvescu a ales sa aprofundeze studiul mintii ca parte importanta din procesul de vindecare, facand o scoala de Coaching si Training la Londra.

In lucrul sau cu oamenii, dr. Anne Plesuvescu a tinut sute de cursuri in nenumarate companii romanesti si straine unde a stat de vorba in mii de sesiuni de Coaching si Training in incercarea sa de a-i ajuta pe oameni sa isi gaseasca echilibrul mental si sufletesc. In cursurile si sesiunile sale de Coaching, dr. Plesuvescu a imbinat cele mai revolutionare idei din neurostiinta cu intelepciunea straveche a budismului tibetan pe care il studiaza si il practica de aproape 10 ani.

Dr. Anne Plesuvescu este Executive Coach, Senior Trainer si Consultant Expert in probleme de cultura organizationala. Pentru ca o vindecare holistica este atat la nivel de minte cat si la nivel de corp, in urma cu 4 ani, dr. Anne Plesuvescu a decis sa reia contactul cu vindecare fizica si a inceput sa studieze Urologia in cadrul programului de rezidentiat pe care il desfasoara la Spitalul Sf. Ioan. In tot acest timp, dr. Anne Plesuvescu a participat la sute de operatii endoscopice si deschise, oferind consultatii de specialitate atat in ambulator cat si in urgente.

Dr. Anne Plesuvescu este membru al Colegiul Medicilor din Romania, membru al Societatii Europene de Urologie si membru al Asociatiei Romane de Urologie.

***

Din anul 2023, dr. Anne Plesuvescu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Osman, paralizat, inteligenta artificiala,
Anterior
Implantul cerebral reda mersul unui barbat paralizat
dr. Valentin Iordache, urolog,
Urmator
Dr. Valentin Iordache

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Anne Plesuvescu