Dr. Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache

dr. Valentin Iordache, urolog,
Dr. Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Tg. Mures promotia anului 2005. A obtinut un Masterat in Management Medical in anul 2006 si specializarea in Medicina de Familie in anul 2008. In anul 2013 obtine specializarea in Urologie, in anul 2021 obtine diploma de Medic Primar in Urologie.

Dr. Valentin Iordache are o experienta vasta in urologie participand in tot acet timp la cateva mii de operatii deschise si endoscopice, oferind consultatii de specialitate atat in serviciul ambulator cat si in cel de urgenta.
Activitatea stiintifica a dr. Iordache cuprinde participarea la nenumarate studii urologice, cu publicarea de articole in revistele de specialitate care au culminat cu lucrarea sa de doctorat publicata in anul 2023 ce ii confera titlul de Doctor in Medicina.
Mai presus de toate aceste titluri si lucrari stiintifice stau marturiile de netagaduit a mii de pacienti vindecati si multumiti pentru ca au avut norocul sa il intalneasca in momente de cumpana din viata lor pe dr. Valentin Iordache.

***

Din anul 2023, dr. Valentin Iordache este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Anne Plesuvescu,
Anterior
Dr. Anne Plesuvescu
Digipedia 1 iunie
Urmator
DIGIPEDIA Special: copiii viitorului raspund intrebarilor!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Valentin Iordache