Dr. Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache

dr. Valentin Iordache, urolog,
Dr. Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Tg. Mures promotia anului 2005. A obtinut un Masterat in Management Medical in anul 2006 si specializarea in Medicina de Familie in anul 2008. In anul 2013 obtine specializarea in Urologie, in anul 2021 obtine diploma de Medic Primar in Urologie.

Dr. Valentin Iordache are o experienta vasta in urologie participand in tot acet timp la cateva mii de operatii deschise si endoscopice, oferind consultatii de specialitate atat in serviciul ambulator cat si in cel de urgenta.
Activitatea stiintifica a dr. Iordache cuprinde participarea la nenumarate studii urologice, cu publicarea de articole in revistele de specialitate care au culminat cu lucrarea sa de doctorat publicata in anul 2023 ce ii confera titlul de Doctor in Medicina.
Mai presus de toate aceste titluri si lucrari stiintifice stau marturiile de netagaduit a mii de pacienti vindecati si multumiti pentru ca au avut norocul sa il intalneasca in momente de cumpana din viata lor pe dr. Valentin Iordache.

***

Din anul 2023, dr. Valentin Iordache este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Dr. Anne Plesuvescu,
Anterior
Dr. Anne Plesuvescu
Digipedia 1 iunie
Urmator
DIGIPEDIA Special: copiii viitorului raspund intrebarilor!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Valentin Iordache