Dr. Elena Tambrea

Dr. Elena Tambrea

Elena Tambrea, nutritionist,
Dr. Elena Tambrea

Sunt Elena, un medic cu o misiune: aceea de a ajuta oamenii  sa isi gaseasca acel echilibrul nutritional propriu care sa ramana cu ei pentru totdeauna. Imi  place bunul gust al vietii si cred cu tarie in educatie, cu precadere in educatia nutritionala a copiilor.

Iubesc cu adevarat natura, animalele si miscarea si imi ghidez viata in armonie cu aceste trei pasiuni.

Una dintre valorile mele identitare este sanatatea iar cariera mea se desfasoara in acord cu aceasta valoare urmand cursul profesiei de medic nutritionist, membru al Colegiului Medicilor din Romania. De asemenea sunt medic de familie si tehnician nutritionist acreditat cu experienta in alimentatia copiilor, alimentatia gravidei si a lauzei si absolvent al masterului de psihonutritie dezvoltat de Academia de Nutritie “Sanatate te iubesc”, in cadrul careia predau modulele “Nutritia gravidei si lauzei” si “Nutritia terapeutica in preventia bolii canceroase” si activez ca medic nutritionist specialist pentru adulti in cadrul Clinicii KiloStop.

Educatie:

2005-2011 - Absolventa a Facultatii de Medicina, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti
2011 - Medic rezident cu specialitatea Medicina de Familie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Ioan din Bucuresti
2019- Absolventa a cursului Tehnician Nutritionist, Academia de Nutritie Sanatate, te iubesc!

Specializari:

Mancat Emotional, Mese Dezordonate, Dependenta de Dulciuri, Preventii Boli Cardiace, Nutritie Copii, Nutritie Gravide

In plus, ma numar printre absolventii Self Mastery Bootcamp, People Mastery Bootcamp si Influence Masterclass (LAB profile) marca Andy Szekely, programe care au dat un suflu si un curs nou vietii si carierei mele.

Motto: “Bunatatea si compasiunea sunt medicamente” - dr. Elena Tambrea

***

Din anul 2022, dr. Elena Tambrea este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Simona Vladareanu, neonatologie,
Anterior
Prof. Dr. Simona Vladareanu
vaccinarea in sarcina, Vladareanu, Doctor MiT,
Urmator
Vaccinarea anti COVID-19 in sarcina? DA! #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Elena Tambrea