Dr. Alin Popescu

Dr. Alin Popescu

Dr. Alin Popescu este cel mai cunoscut medic primar de medicina sportiva din Romania, avand o carieră impresionantă și o reputație solidă în domeniu. Absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Dr. Carol Davila” București (promoția 2000), dr. Popescu a continuat să se perfecționeze, obținând competențe în management sanitar și apifitoterapie. În plus, este licențiat în chimie-fizică (1997) și psiho-sociologie (2003), demonstrând o versatilitate academică remarcabilă.

DR. ALIN POPESCU | TRAINER CURS PRIM AJUTOR

Dr. Alin Popescu,
Dr. Alin Popescu | Medic primar de medicina sportiva

Dr. Popescu este trainer pentru Cursul de Acordare a Primului Ajutor. De asemenea este absolvent al cursurilor de master „Managementul antrenamentului sportiv” și „Managementul sănătății publice și al serviciilor de sănătate”, adăugând astfel o dimensiune importantă expertizei sale medicale. Colaborează cu Federația Română de Rugby de 22 de ani, din care 16 ani ca medic coordonator (Chief Medical Officer - C.M.O.), asigurându-se că sportivii beneficiază de cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

DR. ALIN POPESCU | ACTIVITATE INSTITUTIONALA

Este, de asemenea, secretar general al Societății Române de Medicină Sportivă și membru fondator al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție. În plus, este membru al Consiliului Director al Fundației Ronald McDonald România.

Dr. Alin Popescu este recunoscut pentru dedicarea sa față de medicina sportivă și pentru contribuțiile sale semnificative în acest domeniu, combinând cunoștințele teoretice cu o practică medicală de înaltă calitate pentru a sprijini și îmbunătăți performanțele sportivilor.

***

Din anul 2023,  dr. Alin Popescu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT si un colaborator valoros in Clinica Doctor MiT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

placa de par cu turmalina, Remington,
Anterior
Exista placa de par cu turmalina! Stii de ce este speciala?
Urmator
Curs Prim Ajutor

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Alin Popescu