Dr. Alina Bunescu

Dr. Alina Bunescu

Alina Bunescu
Dr. Alina Bunescu

Dr. Alina Bunescu este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara "Spiru Haret", promotia 2011. In cei 6 ani de facultate petrece foarte mult timp in cabinetul medical facand practica si invatand de la cei mai buni interniști.

Din anul 2011 ocupa postul de medic veterinar ocupandu-se in special de medicina interna si neurologie. Este foarte preocupata de neuroinflamatie si de managementul durerii si al inflamației. Principala ei țintă este sa reușească sa faca viata cat mai usoara cainilor seniori care intampina o multitudine de probleme in functie de rasa. Utilizatoare a tehnologiei Rigenera, in cadrul cabinetului veterinar Vetcenter.

Pasionata de concursuri canine, avand si ea un Dog German galben, si mare iubitoare de pisici. A participat si a realizat un numar de evenimente pentru educarea copiilor din gradinite alaturi de crescători de caini, recunoscuți de Asociatia chinologica, si cainii acestora. Considera ca un copil care creste cu un animal este un copil mult mai echilibrat.
Alina Bunescu
Dr. Alina Bunescu alaturi de Athos, Dog German galben, multiplu premiat la expozitii chinologice nationale si internationale
Sustine activ educarea populatiei in ceea ce inseamna un animal de companie si ce implica acest lucru: “Informatia schimba vieti!". Sustine cresterea cainilor de rasa cu pedigree si adopțiile metisilor.

Sustine multe campanii: "Un caine nu e doar pentru Craciun!", "Stop traficului de caini! Nu cumpara de la samsari! Spune NU cainilor fara pedigree!", "Adopta!"

innovet
INNOVET este distribuitor exclusiv al tehnologiei Rigenera in Romania pentru domeniul veterinar pentru prima jumatate a anului 2022.

***

Din anul 2021 medicul veterinar Alina Bunescu este un important contribuitor al platformei media medicale Doctor MiT.

COVID-19, vaccinare,
Anterior
TOP 5 erori in COVID-19!
Ioana Rugescu
Urmator
Biol. Ioana Rugescu

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Alina Bunescu