Tratament artroza la caine cu Rigenera

Tratament artroza la caine cu Rigenera

Tratament, artroza, caine,

Despre rezultatele in tratament artroza la caine

Despre tratamentul artrozei la caini - medicul veterinar Alina Bunescu in dialog cu dr. Bogdan Ivanescu despre solutia de microgrefare la cainii ce sufera de artroza.

 

Afla detalii despre utilizarea celulelor progenitorii obtinute cu ajutorul tehnologiei Rigenera in medicina veterinara si mai ales in terapia artrozei la caini. Vezi imagini reale cu caini tratati si care si-au revenit spectaculos.

In afara de "Tratament artroza la caine cu Rigenera"

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Rigenera,  microgrefare, medicina veterinara, Alina Bunescu, Doctor MiT, Clinica Doctor MiT -

 

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Omicron
Anterior
Omicron - primul interviu pe subiect la Reteta Sanatatii
Urmator
Si cuplurile gay pot face copii. Iata cum!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Tratament artroza la caine cu Rigenera