Vania Limban

Vania Limban

Moasa Vania Limban,
Moasa independenta Vania Limban

Vania Limban este prima moasa independenta din Romania. In 2008 a absolvit Facultatea de Moase din cadrul Universitatii Vasile Goldis Arad.

A beneficiat de doua burse la Facultatile de Moase din cadrul Universitatilor din Bristol UK si Georgetown Washington University USA, precum si de mai multe specializari in Scotia, Belgia, Olanda, unde si-a perfectionat abilitatile profesionale dar si de comunicare si de educare a viitorilor parinti.

 

A fost moasa la Spitalul Universitar Bucuresti in sala de nasteri, unde a initiat primul program de educatie pentru viitorii parinti „Scoala Parintilor” si a promovat nasterea naturala.

Vania Limban, Active Center,

In 2001, a fondat Active Center - www.activecenter.ro primul centru privat de pregatire holistica pentru gravide si mamici: cursuri pregatire nastere, ingrijire bebelusi, gimnastica, masaj. Actualmente, ea sustine cursurile online: „Nasterea asumata, da, pot!” pregatire pentru nastere si „Perineum Fit” tonifiere perineu prenatal/postnatal/ la menopauza: gim-perineu, dispozitivul Epi-No - www.epi-no.ro.

Epi-no, Vania Limban,

In 1998 a primit Premiul de Excelenta pentru posterul „Scoala Parintilor” la primul Congres al Moaselor Francofone, Montpellier, Franta.

***

Din anul 2022, moasa Vania Limban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

chirurgia laparoscopica, Silviu Istoc, laparoscopie, Medicover,
Anterior
Cum se scoate o tumora gigant prin laparoscopie #1
Elvira Bratila, endometrioza,
Urmator
Endometrioza: afla-i secretul | Prof. Univ. Dr. Elvira Bratila

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Vania Limban