fbpx

Vania Limban

Vania Limban

Moasa Vania Limban,
Moasa independenta Vania Limban

Vania Limban este prima moasa independenta din Romania. In 2008 a absolvit Facultatea de Moase din cadrul Universitatii Vasile Goldis Arad.

A beneficiat de doua burse la Facultatile de Moase din cadrul Universitatilor din Bristol UK si Georgetown Washington University USA, precum si de mai multe specializari in Scotia, Belgia, Olanda, unde si-a perfectionat abilitatile profesionale dar si de comunicare si de educare a viitorilor parinti.

 

A fost moasa la Spitalul Universitar Bucuresti in sala de nasteri, unde a initiat primul program de educatie pentru viitorii parinti „Scoala Parintilor” si a promovat nasterea naturala.

Vania Limban, Active Center,

In 2001, a fondat Active Center – www.activecenter.ro primul centru privat de pregatire holistica pentru gravide si mamici: cursuri pregatire nastere, ingrijire bebelusi, gimnastica, masaj. Actualmente, ea sustine cursurile online: „Nasterea asumata, da, pot!” pregatire pentru nastere si „Perineum Fit” tonifiere perineu prenatal/postnatal/ la menopauza: gim-perineu, dispozitivul Epi-No – www.epi-no.ro.

Epi-no, Vania Limban,

In 1998 a primit Premiul de Excelenta pentru posterul „Scoala Parintilor” la primul Congres al Moaselor Francofone, Montpellier, Franta.

***

Din anul 2022, moasa Vania Limban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Rigenera, celule progenitorii, link buying, advertise, backlink,
Anterior
Tehnologia Rigenera
Elvira Bratila, endometrioza,
Urmator
Endometrioza: afla-i secretul | Prof. Univ. Dr. Elvira Bratila

Intreaba-ma!

Your email address will not be published.

*  *


Back
SHARE

Vania Limban