DR. EMEL NURALTAY

DR. EMEL NURALTAY

DR. EMEL NURALTAY
Dr. Emel Nuraltay

Acum, in 2021, realizez ca sunt obstetrician de 25 de ani. Obstetrica nu a fost prima optiune pentru mine. As fi ales chirurgia generala dar am realizat rapid ca sunt putine femei care sa performeze in sala de operatii....

Nu regret deloc decizia alegerii. In 2005 am decis sa practic medicina in sistemul privat, in pionierat la acel moment, iar actualmente conduc sectia de obstetrica-ginecologie a celui mai mare spital privat din Bucuresti, Sanador, si asta inca de la inceput, postura ce necesita experienta, coordonare, profesionalism si mult entuziasm.

Am adus pe lume cateva mii de copii dar de fiecare data cand se naste o noua viata traiesc aceeasi emotie ca si cum ar fi prima data si sunt fericita ca am ales cea mai frumoasa meserie din lume. Desi aparent ai de a face cu femei sanatoase, tinere, care se pregatesc pentru cel mai fericit moment al vietii lor: nasterea unui copil, uneori apar complicatii. De aceea un bun obstetrician trebuie sa fie anticipativ, prudent si sa stapaneasca toate tehnicile si manevrele medicale si chirurgicale specifice.

Am o familie frumoasa, sunt mama, am doi copii minunati pe care i-am adoptat in urma cu trei ani si sunt foarte mandra de ei. Consider ca echilibrul intre viata de familie si cea profesionala este cheia succesului.

Sunt convinsa ca atunci cand faci ce-ti place gasesti resurse, putere si dorinta sa mergi mai departe, sa scoti din tine ce e mai bun.

De asemeni, cred ca trebuie sa invatam sa ne bucuram din lucruri mici si sa ne regasim pe noi si pe cei din jurul nostru.

*

Din 2021, dr. Emel Nuraltay este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Prof. Irinel Popescu
Anterior
Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu
Zentiva
Urmator
PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT - ZENTIVA

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

DR. EMEL NURALTAY