DR. EMEL NURALTAY

DR. EMEL NURALTAY

DR. EMEL NURALTAY
Dr. Emel Nuraltay

Acum, in 2021, realizez ca sunt obstetrician de 25 de ani. Obstetrica nu a fost prima optiune pentru mine. As fi ales chirurgia generala dar am realizat rapid ca sunt putine femei care sa performeze in sala de operatii....

Nu regret deloc decizia alegerii. In 2005 am decis sa practic medicina in sistemul privat, in pionierat la acel moment, iar actualmente conduc sectia de obstetrica-ginecologie a celui mai mare spital privat din Bucuresti, Sanador, si asta inca de la inceput, postura ce necesita experienta, coordonare, profesionalism si mult entuziasm.

Am adus pe lume cateva mii de copii dar de fiecare data cand se naste o noua viata traiesc aceeasi emotie ca si cum ar fi prima data si sunt fericita ca am ales cea mai frumoasa meserie din lume. Desi aparent ai de a face cu femei sanatoase, tinere, care se pregatesc pentru cel mai fericit moment al vietii lor: nasterea unui copil, uneori apar complicatii. De aceea un bun obstetrician trebuie sa fie anticipativ, prudent si sa stapaneasca toate tehnicile si manevrele medicale si chirurgicale specifice.

Am o familie frumoasa, sunt mama, am doi copii minunati pe care i-am adoptat in urma cu trei ani si sunt foarte mandra de ei. Consider ca echilibrul intre viata de familie si cea profesionala este cheia succesului.

Sunt convinsa ca atunci cand faci ce-ti place gasesti resurse, putere si dorinta sa mergi mai departe, sa scoti din tine ce e mai bun.

De asemeni, cred ca trebuie sa invatam sa ne bucuram din lucruri mici si sa ne regasim pe noi si pe cei din jurul nostru.

*

Din 2021, dr. Emel Nuraltay este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MIT.

Prof. Irinel Popescu
Anterior
Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu
Zentiva
Urmator
PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT - ZENTIVA

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

DR. EMEL NURALTAY