Dr. Elvira Ursatii

Dr. Elvira Ursatii

Dr. Elvira UrsatiiDoamna doctor Elvira Ursatii si-a consolidat studiile in anul 1999 la Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.

A devenit medic specialist in anul 2004, avand competenta in ecografie generala, histeroscopie. De 20 de ani contribuie la sustinerea sanatatii gravidelor in momentele grele si pe tot parcursul sarcinii, in planificarea familiala, patologii urogenitale si infectioase si nu in ultimul rand la aducerea pe lume a zeci de mii de copii.

In prezent este medic specialist obstetrica-ginecologie la ISIS HOSPITAL, primul Spital Privat din Constanta, si la cabinetul privat N’oely Medical Center.

***

Din 2020, doamna doctor Elvira Ursatii este un contribuitor important al platformei de educatie medicala Doctor MIT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Operatia “prin gaura cheii” (histerectomia laparoscopica)
Celule modificate, HPV,
Urmator
Iata legatura dintre vaccinare si infectia cu HPV!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Elvira Ursatii