Sef Lucrari Dr. Ion Bogdan Codorean

Sef Lucrari Dr. Ion Bogdan Codorean

Doctor, Codorean, Artro Sport,
Dr. Ion Codorean

Dr. Ion Bogdan Codorean este medic primar ortoped, chirurg si doctor in medicina, domeniul principal de interes fiind traumatologia sportiva.  A activat timp de sase ani ca Sef al sectiei Clinicii de Ortopedie – Traumatologie a spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” si, incepand din anul 2015, este sef de lucrari in cadrul Universitatii de Farmacie si Medicina Carol Davila Bucuresti.

A urmat cursurile Facultatii de Medicina Militara continuand traditia medicala a familiei chiar daca pana la 17 ani a jucat fotbal de performanta la echipa de juniori Steaua Bucuresti. Pasionat de fotbal si de sport in general, dr. Codorean s-a specializat in medicina sportiva.

De-a lungul vremii i-au trecut prin maini ori „prin bisturiu” nume mari de fotbalisti, gimnasti, handbalisti alaturi de un presedinte roman.

Dr. Ion Codorean a inventat doua proteze de cot ce au fost premiate in cadrul unor saloane relevante de inventica si fiind, totodata, unul dintre primii ortopezi romani care au utilizat tehnologia de microgrefare Rigenera pentru tratarea artrozei.

ACTIVITATE PROFESIONALA

Artro Sport, Clinic, doctor, Codorean

COMPETENTE

  • 2004 – Competenta in Chirurgia Artroscopica

ACTIVITATE SI MEMBRU AL

Dr. Ion Bogdan Codorean este un important contribuitor al platformei media medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Andreea Rusu, Leonardo,
Anterior
Psih. Roxana Andreea Rusu
Omicron, covid, tulpina, varianta,
Urmator
Noua tulpina Omicron - cat de periculoasa este?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Sef Lucrari Dr. Ion Bogdan Codorean