Narcisa Christiansen

Narcisa Christiansen

Narcisa Christiansen, Femieko,
Narcisa Christiansen

Cu o experienta de antreprenoriat de peste un deceniu si o educatie solida, obtinuta la Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii din Bucuresti, Narcisa Christiansen reprezinta o colaboratoare salutara pentru platforma Doctor MiT.

Viziunea sa inovatoare si dedicarea pentru promovarea unui stil de viata sanatos se reflecta in fondarea si conducerea Femi.Eko®, un brand pionier in industria de ingrijire menstruala ecologica.

Sub indrumarea sa, Femi.Eko® a lansat o gama diversificata de produse pentru ingrijirea menstruala sustenabila, inclusiv cupe menstruale, discuri, chiloti menstruali si absorbante reutilizabile, toate concepute cu tehnologii inovatoare si materiale ecologice. Aceasta initiativa subliniaza nu doar angajamentul sau fata de protectia mediului, dar si dedicarea neclintita pentru imbunatatirea sanatatii si bunastarii femeilor.

Narcisa Christiansen este recunoscuta pentru capacitatea sa de a imbina cunostintele academice cu pasiunea pentru sustenabilitate, creand produse care raspund nevoilor femeilor intr-un mod responsabil fata de planeta. Prin Femi.Eko®, ea ofera solutii inovatoare care promoveaza nu doar confortul si accesibilitatea, dar si constientizarea importantei alegerilor sanatoase in rutina zilnica.

Doctor MiT este onorat sa o aiba pe Narcisa Christiansen in colectivul sau stiintific, unde expertiza si viziunea sa contribuie la imbogatirea continutului platformei noastre medicale. Articolele sale si resursele oferite cititorilor subliniaza importanta integrarii practicilor sustenabile in domeniul sanatatii si ingrijirii personale, facilitand accesul la informatii valoroase si la solutii inovatoare pentru o viata mai sanatoasa.

In calitate de lider in domeniul sau, Narcisa Christiansen continua sa inspire si sa educe femeile din intreaga lume, promovand un viitor in care ingrijirea personala si responsabilitatea fata de mediu merg mana in mana, contribuind astfel la o lume mai sanatoasa pentru generatiile actuale si viitoare.

 ***

Din anul 2024, Narcisa Christiansen este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

ecograf cu AI, Vinno, ecografie cu inteligenta artificiala,
Anterior
Inteligenta artificiala: ecograful VINNO! Interviurile Doctor MiT #3
Urmator
Scapa de fumat dintr-o miscare! #70

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Narcisa Christiansen