Dr. Daniela Catanas

Dr. Daniela Catanas

Dr. Daniela Catanas
Dr. Daniela Catanas

Dr. Daniela Catanas este medic specialist in domeniul dermatologiei estetice, avand o experienta de peste 14 ani.

Este trainer APTOS in Romania, reusind sa redea aspectul tineresc al fetei cu ajutorul firelor si procedurilor estetice minim invazive.
Avand ca prima specializare, medicina de urgenta, dr. Daniela Catanas a ales a doua specializare dermatologia si domeniul frumusetii pentru ca iubeste oamenii si vrea sa le fac viata mai frumoasa, redandu-le aspectul frumos si tineresc.

Cum codul nostru genetic a demonstrat ca fiecare dintre noi este unic, asa sunt si terapiile pe care le recomanda si le aplica fiecarui pacient, astfel incat calitatile noastre umane unice sa fie accentuate si pastrate.

Pasionata de acest domeniu, dr. Daniela Catanas se dezvolta permanent profesional pentru a aduce pacientilor sai cele mai moderne si sigure tratamente. Prin participarea la cele mai importante congrese medicale si estetice din tara si strainatate asigura calitatea serviciilor oferite in clinica din Bucuresti si in cabinetul din Brasov.

Printre procedurile menite sa redea frumusetea naturala se regasesc: liftingul facial nechirurgical realizat cu fire APTOS, rinoplastia nechirurgicala, liftingul sprancenelor, corectia conturului mandibular, terapia PRP, Rigenera – tratamentul inovator cu celule stem pentru regenerare si intinerire, injectari cu acid hialuronic, botox si mezoterapie, precum si diferite interventii la nivelul pielii corpului. Fiecare procedura recomandata este personalizata in functie de nevoile pacientilor.

Din anul 2017 a devenit trainer pentru produsele de lifting nonchirurgical Aptos, sustinand multiple cursuri hands-on profesionistilor din domeniul medicinii estetice. De asemenea, tot din dorinta de a impartasi cat mai mult din experientele si cunostintele acumulate in domeniul medicinii estetice, organizeza multiple cursuri hands-on pentru medicii esteticieni, acoperind o plaja mare de proceduri menite sa mentina frumusetea naturala sau sa o imbunatateasca.

Dr. Daniela Catanas considera ca scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientii sa arate bine, relaxati si proaspeti, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente.

Dr. Daniela Catanas, estetica, dermatologie,

***

Din anul 2022, Dr. Daniela Catanas este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

SIDS, sindromul mortii subite la sugari,
Anterior
Sindromul mortii subite a sugarului #1
colposcop, Claudia Sai, Clinica Infinity,
Urmator
Acest colposcop descopera usor leziunile de col uterin!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Daniela Catanas